Увага! В офісі “Патріоту України” знайшли вибухівку, є затримані (перепост)

23 серпня 2011, 05:15
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
575

Щойно в офісі організації "Патріот України", що у м.Васильків, СБУ провела обшук. Вилучили вибухівку, заклики знести Леніна і погрози у бік президента.


Увага! В офісі “Патріоту України” знайшли вибухівку, є затримані


З мегафоном
Posted on 2011.08.22 at 16:19

Олена Білозерська пише =


Сергій Бевз (Сполох)

Щойно в офісі організації "Патріот України", що у м.Васильків, СБУ провела обшук. Вилучили вибухівку, заклики знести Леніна і погрози у бік президента. Є четверо затриманих: депутат Васильківської міської ради, голова комісії з питань молоді і спорту Сергій Бевз (Сполох), співзасновник спортивного товариства "Соловейко" ім.Р.Шухевича Віталій Зателепа і ще двоє хлопців.

Про це мені повідомив "патріотівець" Володимир Шпара. Він запевняє, що вибухівку і фальшиву листівку з погрозами підкинуто, і я йому вірю. Для того, щоб тримати вибухівку в офісі організації, що має репутацію радикальної, треба бути божевільним. Я цих хлопців знаю - вони не божевільні. Значить, вибухівку справді підкинули - якщо не самі СБУшники, то якийсь провокатор безпосередньо перед їхнім візитом.

Постанови на обшук, каже Володимир, в СБУшників не було, вони заявили, що приїхали на виклик - анонімний дзвінок, і це або підстава з боку СБУ, або з боку цього аноніма.

Затриманих повезли в обласне управління СБУ, що біля метро "Арсенальна".

UPD. Трохи подробиць: http://sna.in.ua/archives/10507

UPD (17:05). На цю хвилину затримані патріотівці відмовляються давати свідчення без адвоката. Адвокати прямують в обласне управління СБУ. До слова, на момент затримання і проведення обшуку адвокатів на місце події не допустили.

UPD. Завтра, 23 серпня, усіх патріотів запрошують на термінове засідання Комітету визволення політв’язнів з приводу арешту хлопців. 19:00, вул. Ярославів вал, 9.

UPD. Прес-служба СБУ заявила, що хлопці готували теракт на День Незалежності. ІМХО, це маячня.

UPD (19:20). Новини від Володимира Шпари. Затримані знаходяться за адресою: проспект Перемоги, 55/2. До них не допускають адвокатів.

UPD (19:33). Увага! Щойно було затримано Володимира Шпару (Гуманіста), який досі передавав мені інформацію про затриманих. Ці відомості від Ігоря Мосійчука. Один із затриманих хлопців - неповнолітній.

UPD. Подробиці про "знайдений" СБУшниками "вибуховий пристрій": http://sna.in.ua/archives/10528

Всі п’ятеро затриманих на ніч залишені під вартою. У трьох із них є діти у віці до 2-х років. За словами їхніх побратимів, до них не допускають адвокатів, б’ють і вимагають дати покази проти себе та організації.

УВАГА! Прес-конференція нз приводу затримання патріотів!
23 серпня о 13:30 у приміщенні УНІАН відбудеться прес-конференція, де буде озвучена офіційна заява Соціал-Національної Асамблеї та “Патріот України” щодо репресій по сфабрикованій справі.

Учасники прес-конференції:
Олег Однороженко — ідеологічний референт Соціал-Національної Асамблеї та Патріот України,
Микола Коханівський — Координатор Комітету Визволення Політв'язнів.

Tags: , ,

Взято тут = http://bilozerska.livejournal.com/495239.html#comments
======

Від себе =

Організація "Патріот України" мала намір підірвати українців на святкуванні 20-тої річниці незалежності України.

До такого маразму ще додуматися треба.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.