Візит Попова на Троєщину закінчився розбитим екскаватором та зламаним парканом

23 серпня 2011, 09:08
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
570

22 серпня, на скандальному будмайданчику по вул. Маяковського за допомогою техніки демонтували частину огорожі. На об'єкті був присутній Олександр Попов, який і повідомив, що будівництво офіційно визнали незаконним.

22 серпня, на скандальному будмайданчику по вул. Маяковського за допомогою техніки демонтували частину огорожі. На об'єкті був присутній Олександр Попов, який і повідомив, що будівництво офіційно визнали незаконним.

Не обійшлося і без конфліктів. Молодики, які весь цей час охороняли територію, відразу ж пустили в хід вогнегасники. Одним вогнегасником розбили лобове скло екскаватора, яким якраз ламали огорожу.

"Штаб Оборони Києва" заявляє, що все дійство нагадувало дешевий цирк. По-перше, на будмайданчику був присутній відомий у певних колах рейдер на ім'я Юрій, який неодноразово брав участь у різноманітних заходах під біло-блакитними прапорами. Судячи з усього, у Попова та Юрія досить дружні стосунки, адже розмовляли вони так, ніби вже давно знайомі.

Варто відмітити й те, що міліція уже вкотре проявила свою бездіяльність. Ніякої реакції на атаку з вогнегасників не було, навіть при тому, що поряд давав інтерв'ю телеканалам голову КМДА. Жодних дій не було зроблено і тоді, коли у екскаваторі вибили скло. Представники правоохоронних органів мали б затримати людей, які попсували техніку комунального підприємства "Київблагоустрій" та обороняти мирних жителів від агресивних дій кремезних проплачених молодиків. Цікаво й те, що паркан не демонтували повністю. Поки на місці знаходилися телекамери, техніка працювала. Знесли шматок огорожі тільки з одного боку, та закінчили на цьому демонтаж. Молодики згорнули свої намети, але лишилися на місці. Знову ж таки, ще один раз міліція спеціально проґавила момент, коли треба було арештувати охоронців зі всі їх дії.

Нагадаємо, що 18 серпня мирне зібрання на Троєщині закінчилося масовим побиттям мирних жителів, розбитими головами та швидкою допомогою. Як відомо, невинних людей, які обороняли свій район від рейдерів, били арматурою, кидали каміння і пісок, травили сльозогінним газом та порошковими вогнегасниками.

Усі ці моменти вказують на те, що прихід Попова на будмайданчик - дешевий піар перед камерами та киянами. Звичайно, на сьогодні це - перемога. І Олександр Павлович - молодець, що все ж з'явився перед киянами захистити їх права. Проте,  цілком можливо, що такі дії - просто чергова "зачистка" перед "Євро-2012" і перед виборами. І не дивно, якщо через деякий час новий паркан знову з'явиться на тому самому місці. 

Ситуація на Троєщині показує, що в Києві все ж існує будівельна мафія, з якою необхідно боротися. Саме для цього у киян є "Штаб Оборони Києва".

Контактні телефони: 050 513 3818, 229 74 74

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.