Кошенятко Римцимці та слоненятко Хайдуду. (фото)

09 вересня 2011, 12:39
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
810

Ці слоненята рано залишилися без материнської турботи, але відшкодувати їм втрачене намагаються люди. Співробітники центру підтримки слоненят імені Девіда Шелдріка в Найробі, Кенія, доглядають за африканськими слоненятами, які залишилися без матері.


[info]trasyy



Співробітники захищають слоненя Шукуров від дощу та холоду ось таким от імпровізованим плащем.



Кожні три години слоненят годують спеціальним замінником материнського молока, склад якого розроблявся протягом десятиліть.



Дафна Шелдрік, засновниця центру підтримки слоненят імені Девіда Шелдріка в Найробі




Грязьові ванни надзвичайно важливі для цих тварин, тому що вони допомагають їм захиститися від перегріву і очищають шкіру від паразитів




Емілі - осиротіле слоненя, яке живе тепер в стаді з 22 таких же товаришів по нещастю. Браконьєри поранили її стрілою в задню ногу, і ветеринари надали слоненяті необхідну допомогу.



Зараз Емілі 17 років і вона є старшиною свого стада.



Цей дворічне слоненя померло незабаром після того, як потрапило у центр підтримки слоненят імені Девіда Шелдріка. Слони важко адаптуються до неволі



Співробітник фонду вказує, на яку глибину увійшов пущений браконьєрами спис у голову півторарічної слонихи на ім'я Мурка.






Найкраще осиротілі малюки почувають себе з собі подібними, тому їм не дозволяють залишатися на самоті.




=======================================
Вітаю всіх з п"ятницею! Хорошого дня!! :) :) :)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.