Російський олігарх

16 вересня 2011, 20:51
Власник сторінки
Dolce far niente
0
620

бєссмислєнний і бєспощадний


Російського олігарха Прохорова турнули з партії "Правоє дєло" якою йому дали порулити. Виявилось - тільки тимчасово:)
Прохоров типовий постсовковий олігарх який виник за типовою схемою вирощування російських олігархів - "Залоговиє аукциони". Це коли смачний кусок держвласності передають комусь у власність під кредит, часто навіть самої держави. Прохоров через свою багаторічну дружбу з тодішнім віцепрем'єром Потаніним завдяки такому "Залоговому аукциону" зміг отримати у власність "Норільський нікель". На двох, але звісно це тоді не афішувалось.
Потім Потанін, який уже перестав бути віцепрем'єром, а став простим співвласником "Норільського нікеля", видавив Прохорова з компанії. На початку 2008. Перед самою світовою фінансовою кризою. Тому кажуть Прохоров був зовсім не в програші, переплатили йому, так кажуть, втричі-вчетверо:)
В Прохорова на такій кількості халявних бабок які на нього з неба впали, остаточно їде дах. В Куршавелі чудить, Ё-мобілі якісь придумує. Напевно цими Ё-мобілями він Тандем кремлівських карликів і прикальнув.
Вони йому доручили відповідальну справу, партію.
Була в Кремля серед багатьох непотрібних партій одна правого гатунку. І тандем вирішив розширити електоральне поле своїх прихильників на правий (ліберальний) спектр, видно інші поля давали уже недостатню підтримку.
Прохоров розвернувся. Але став демонструвати зайву самостійність. Деякі російські злослівці кажуть шо в нього через це "mania grandiosa" розвинулась:)
Вобчем викликали перед з'їздом до президента кількох лідерів цієї тіпа "партії", і після цього Прохорова турнули. З кінцями.

Впринципі, на цю російську пародію Юлі Тимошенко можна було б і не звертати уваги - якби не наш Кіт. Той що з Бугу, Бірульово і Барселони. Коли Прохорову в Кремлі дали порулити партією - Кіт продемонстрував себе надто завзятим фанатом цього дєятєля.
І він знову промазав:)
І ще один висновок, уже серйозний. Цей приклад з Прохоровим непогано продемонстрував весь розумовий, моральний і психологічний особистісний рівень мільярдерів які як бліді поганки повиростали на теренах Постсовка (окрім Прибалтики і Грузії). 
Які ж примітивні і недалекі суб'єкти у нас стають мільярдерами! З такою фінансовою "елітою" нас всіх чекає нерадісне майбутнє.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.