Звернення ініціативної групи до всіх громадян України.

19 вересня 2011, 13:49
Власник сторінки
0
566

Ми закликаємо всіх громадян України до єдиного прийнятного виходу із ситуації, яка склалася за 20 років в Україні.

Для перегляду відеозвернення на українській мові перейдіть за посиланням http://www.youtube.com/user/vitaliikobzar#p/c/65C9072B791DCBBA/0/pkzXc2ZPoV4

Для перегляду відеозвернення на російській мові перейдіть за посиланням http://www.youtube.com/user/vitaliikobzar#p/c/65C9072B791DCBBA/1/hgCE3CGb1sk

За ці роки Україна втратила свій економічний і промисловий потенціал, перетворившись на сировинний придаток розвинених країн і на постачальника дешевої робочої сили. Очевидно, що все це не випадковість і не «помилка». Це - результат свідомої державної політики щодо впровадження феодально-бандитських суспільно-економічних відносин в Україні. Нам протистоїть купка випадкових людей - нахабних негідників, які захопили в країні владу і привласнили всі її багатства. А іншими словами - НАШІ багатства. Вони називають себе «господарями країни. Насправді ж, вони є лише найманими, найнятими нами, управлінцями.

У 2010 році нас всіх заманювали «Покращеннями». 27 серпня 2011 Президент Янукович знову обіцяє в абстрактній найближчій перспективі «покращення». Але тут же нам знову говорять про кризи. У псевдо еліти завжди є виправдання, які, як вони вважають дозволяють не працювати на народ України. Коли мова йде про бідність народу, їм заважають «папереднікі» і криза.

Яким чином країна повинна рухатися, давно зрозуміло: у світі багато гідних прикладів. Ось тільки це абсолютно не потрібно олігархо-бандитсько-злодійський «еліті».
            Але успішність всього жаху, який ми спостерігаємо вже 20 років, обумовлена не стільки хитрістю «махінаторів», скільки пасивністю громадян України.
Досить! Досить нам сидіти в чотирьох стінах або Інтернеті і здригати повітря. Разом ми здатні змінити ситуацію. Нам під силу змусити їх виконувати прийняті на себе зобов'язання!

МИ - соціально-активні громадяни України. Ще місяць тому ми один одного не знали і нічого один про одного не чули. На сьогоднішній день, нас вже 52 людини. Ми представляємо різні регіони України. Ми - це команда однодумців, які прийняли рішення об'єднатися.

Сьогодні ми звертаємося до громадян України, які розуміють, що після здобуття незалежності країна пішла невірним шляхом. Нас більшість. Ми звертаємося також і до тих, хто думає інакше, але об'єктивно зацікавлений у змінах в суспільстві. Разом нас не менше 90% населення. Отже, нас переважна більшість.

Проблема лише в одному - у відсутності єдності. Нас старанно поділяють за мовою, за місцем проживання, релігією, по героям Україні, по ідеологіям і «політичним партіям», верхівка яких давно куплена. Ми можемо бути непереможною силою, але тільки об'єднавшись. І це цілком реально!!!

Ми закликаємо всіх громадян України до єдиного прийнятного виходу із ситуації, яка склалася за 20 років в Україні. Ми закликаємо до створення абсолютно нового формату громадської організації. Не під одного лідера, або групи лідерів, а для реалізації програми, яка буде близька і необхідна всім громадянам України. Ми маємо мету об'єднати в рядах нової організації більше 1 млн. чоловік. В Україні достатньо розумних, активних і головне, порядних людей. Разом нам під силу об'єднати вказану кількість громадян. Але для того, щоб ми змогли залучити таку к-ть людей, ми повинні створювати цю організацію спільно.

Ми разом будемо створювати організацію. Затверджувати цілі, задачі, програму та стратегію щодо її реалізації.

Сьогодні ми знаходимося на етапі об'єднання людей для спільного створення нового формату громадської організації. Ми закликаємо до об’єднання навколо ідеї, а не навколо лідера. Про це на сьогодні багато хто говорить, але, нажаль мало хто робить щось конкретне.

Чому громадська організація, а не партія? Адже вже давно зрозуміло, що старі, як і більшість нових українських партій та громадських організацій, не можуть задовольнити потреби українського суспільства. «Партії» себе повністю дискредитували, а ми потребуємо довіри. Ми не прагнемо до захоплення влади - головного завдання будь-якої партії. Ми націлені зробити владу підконтрольною, відстоюючи законні інтереси і права всіх без винятку громадян, тим самим, змусивши владу виконувати свої функції та взяті на себе зобов'язання. Ми хочемо, щоб суспільство зрозуміло, що ніяких інших корисливих мотивів, окрім бажання жити в нормальній країні, у нас не існує.

Головним завданням на сьогодні є поширення ідеї в маси заради збору більшої кількості однодумців. За посиланням http://vgo2011.at.ua/, Ви можете переглянути відео-версію нашого звернення, задати уточнюючі питання, більш ретельно ознайомитися з деталями щодо нашого з Вами проекту, а також приєднатися до нашої ініціативи.

Приєднуйтесь до нас!!!

Безумовно, у кожного з Вас є вибір - Ви можете приєднатися до нас, а можете поки лише спостерігати. Головне, пам'ятайте:
СИЛА В ЄДНОСТІ!
Дорогу здолає той, хто йде!

Якщо у Вас є можливість, розповсюдьте будь-ласка це відеозвернення. Додайте його на своїх сторінках у соціальних мережах. Покажіть його рідним і близьким, у яких немає доступу до Інтернету. (Скачати відео можна за посиланням http://www.ex.ua/view/9579810?r=8947917).
І давайте всі дружно почнемо діяти. У нас обов’язково все вийде!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.