Янукович- працює на мене!!

20 вересня 2011, 10:44
Власник сторінки
Студент
0
527

А Азаров мені макарони робить


Сниться мені сон::)) 
Виступає на трибуні політик, обіцянки неначе рожева піна, тепло окутують багато-тисячний натовп. В очах слухачів блистить вогник надій, та сподівань.
Але тут якийсь мудак піднімається на сцену. В руках в нього бумажка, з якої він читає всі передвиборні обіцянки і строки їх виконання, які перед тим сказав шановний кандидат. Зачитавши все він звертається до народу: "Це контракт, кандидат буде допущений до виборів, якщо він його підпише, а якщо виграє на виборах- зобовязаний його виконувати. В іншому випадку, він буде знятий з поста мера (губернатора, президента- будь кого)!!!" Народ в шоці! Кандидат- тоже в шоці!!! Невже він, чиновник з великим пузом, стане найманою силою, звичайним менеджером якому зарплату сплачуватимуть з бюджету?? Але народ подумав- а чому б і ні??? Пузань-чиновник, у своїх обіцянках визначив всі актуальні проблеми міста (держави), каже, що знає як їх вирішити- можна найняти такого "умніка", хай покаже свої організаторські здібності. 
Але кандидат- чиновник пручається, каже " Та "пісюлька" немає жодної юридичної сили і навіть, якщо я її підпишу, вона мене до нічого не зобовязує!!!" Народ загудів і засвистів- нахрена комусь такого луня?? Резюме: Влада- то гамно. Влада повинна бути перед окупованим народом. А перед свої повинна бути адміністрація- виборна і наймана сила. А нашо нам найманців, робітників- яких не можна звільнити???)) В такому випадку адміністрація- стає владою, а ми окупованим народом)) І від слова "міністр"- яке перекладається з латинської як "слуга", є тільуи номінал без фактажу слуги))))


 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.