Людина із діагнозом multiple personality або те, про що ви не знаєте

21 вересня 2011, 18:38
Власник сторінки
письменник
0
545

вечірні роздуми...

Біллі Мілліган – найбільш відома людина із діагнозом multiple personality, тобто множинна особистість. Народився у 1955 році в США. В кінці 70-их звинувачувався у кількох злочинах (у тому числі і зґвалтуванні), проте після доведення його хвороби – був звільненим.

Всередині Біллі мешкало 24 персонажі: абсолютно різних людей із різним віком, талантами і навіть статтю. У людей були навіть різні коефіцієнти інтелекту!

Під час лікування Міллігану вдалось усвідомити всіх персонажів, що жили в ньому і почергово виходили «на поверхню». Після цього Біллі зумів витіснити 13 небажаних особистостей і навчився «переключати» тих, що залишились у ньому.

Зараз Мілліган мешкає у Каліфорнії, має свою невеличку кіностудію і знімає фільми, займається програмування, фізикою та математикою, надає юридичні консультації, прекрасно малює…

Біллі Мілліган – це не поодинокий випадок, коли в людині раптом відкривається ще безліч інших людей. Безліч не масок, а повноцінних особистостей. Чи не так: безліч масок, котрі є повноцінним особистостями. Зрештою, яка різниця?

З кожним роком випадків multiple personality стає все більше. Люди відкривають у собі одну, дві і… безкінечність облич. Люди відкривають у собі свою справжню багатоликість.

Але до чого це я? треба бути самим собою йопта!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.