Безплатна бізнес ідея

22 вересня 2011, 14:06
Власник сторінки
Студент
0
400

Можлива парадигма економічної системи. Напрямок еволюції інвестиційної діяльності (від акцій- до меню)



Перш за все зрозумійте, що таке прибуток. Прибуток це винагорода за те, що ви несете корисного для суспільства. Якщо ви хочете бути успішним бізнесменом, завжди треба думати, що можна зробити ліпше ніж те, що є на справді. Наприклад, йдете ви по вулиці, курите сигарету і бачите, що вулиця довга, а смітників нігде поблизу немає. То є зле. Треба виправити цю ситуацію і отримати за це прибуток. Знаходите фірму яка торгує смітниками, і взнаєте, що ціна одного- 100 грн. Йдете в міську раду, а якщо у вас там є знайомі- взагалі супер. Кажете чиновнику, що хочите покращити благоустрій міста встановивши 20 смітників. Один смітник буде коштувати бюджету 400 грн.))) З тої суми робите віткат чиновнику 100 грн. В сукупному отримуєте дохід в розмірі 8000, а прибуток ваш складе 4000 грн)))) Це я так утрірую)) Але основний момент ви зловили- треба націлитись на покращення, чого завгодно. 
Тепер серйозна тєма. Бізнес ідея на мільярди))) Уявіть собі офіс. Ви заходите до нього, вам наливають кави і дають меню. Але меню не звичайне- замість страв, там дофіга якихось цифр і фоток готелів, парковок, ларків з сигаретами, магазинів, паперових та деревообробних фабрик. Навпроти кожного з них є декілька цін: перша ціна- нанижча. Ви сплачуєте тільки за паперову тяганину яку оформлять замість вас на обраний вами бізнес. Друга ціна- бізнес під ключ. Третя ціна- бізнес, який вимагає тільки вкладення ваших коштів та рахунку в банку на який нараховуватиметься прибуток підприємства))) Оплпта послуг різна- одразу платите за послуги, сплачуєте відсотки з прибутку після того як бізнес буде готовим, на певний термін або безтерміново (відсотки від 2, до 5). Якщо у вас недостатньо коштів, ви можете робити бізнес у спілці з такими же кадрами як ви. Звичайно прибутки будуть меншими, але їх можна збільшити за рахунок компанії, за умови що сума на яку йде збцльшення прибутку, вам не виплачується, а інвестується в більш успішні чужі проекти.
Для організації такої фірми потрібні нормальні знання в сфері юридисних, економічних, менеджерських наук. Основний наголос під час підготовки діяльності такої фірми повинен бути на ідеальному знання маркетингового середовища. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.