На Круглоуніверситетській бандитське угрупування намагається протидіяти законному демонтажу паркану

01 жовтня 2011, 09:59
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
571

На вул. Круглоуніверситетській, 7, бандитське угрупування намагається протидіяти законному демонтажу паркану. Про це повідомляє прес-служба ВГО "КУПР".

Поблизу будинку №7 кілька років тому було розпочато підготовку до будівництва. В лютому цього року термін оренди ділянки закінчився. На місце прибули працівники КП «Благоустрій», міліція та мешканці з сусіднього будинку (Круглоуніверситетська, 7). Забудовник привіз на ділянку велику групу осіб кремезної статури і кримінальної зовнішності, які відмовляються себе назвати, і перешкоджають демонтажу паркану. Відбувається фізичне протистояння, назріває серйозний конфлікт, молодики погрожують мешканцям розправою. Працівники міліції викликали загін «Беркуту».
Нагадаємо, поблизу згаданого будинку кілька днів тому через зсув ґрунту впав підйомний кран  і зруйнував будинок по вул. Лютеранська, 12.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.