Рятувати треба не Юлю, рятувати треба Україну.

05 жовтня 2011, 16:11
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
571

Об'єднати людей із здоровою свідомістю в країні можна було б, якщо б визволення ЮВТ не було головною метою. Головною метою повинно бути повалення хунти блакитних урок.

Об'єднати людей із здоровою свідомістю в країні можна було б, якщо б визволення ЮВТ не було головною метою. Головною метою повинно бути повалення хунти блакитних урок.

Підстави так вважати:

1) Ти, за кого ми вдячні жителям Донбасу руйнують мою країну, знищують її народ і культуру, хутко прямують в азіопський совок. Тому ця влада повинна бути рішуче знищена. Це завдання № 1 і іншого поки немає і не треба. Стоїть питання виживання - тут не до десертів. Інші завдання будуть після вирішення завдання № 1.

2) Для всіх, крім Юлеманів (бютанутих, білосердешних, тощо) ЮВТ має репутацію воровки, корупціонерки, пустомелі, зрадниці країни. Навіть, якщо це не правда, таку репутацію не відмиєшь швидко. Не важливо чому репутація така, важливо що вона саме така. А самих юлеманів для перемоги над блакитною гопою окупантів недостатньо.

3) Більшість українців, що не належать до несвідомого бидла, не бачать різниці між ЮВТ та уркою (а також Ющенком та іншими любими друзями). Всі вони однаково скопрометували себе корупцією, некомпетентністю та жадобою до влади і багатства.

4) Частині мешканців сходу України урка теж не симпатичний, але завдяки репутації ЮВТ + різним особистим факторам цього електорату (сексизм, ксенофобія, регіональний патриотизм, незнання української мови) ЮВТ для них не варіант, тому урка виглядає кращим з гірших. Для таких будь яке свіже обличчя в змаганні з уркою буде мати істотні переваги.

5) Ті, що не визначилися, не підуть на вибори, якщо не будуть бачити реальної альтернативи. Урка проти ЮВТ - це вже було. Люди зневірені і вважають, що не можуть нічого змінити. Вони можуть прийти і проголосувати проти урки, тільки якщо побачать, що є шанс.

6) Свідоміші за свідомих, будемо чесними з собою, складають не такий вже великий відсоток населення, щоб перемогли несвідоме бидло. Можно себе умовляти скільки завгодно що їх лави ростуть. Для перемоги ВО Свобода голосів не вистачить. Фаріони, нацистська риторика, репутація "технічних кандидатів" та недостатність часу і ефіру, щоб пояснити свою позицію не дадуть здобути більшість та й бодай підтримку значної частини народу в перспективі до найближчих виборів.

Тому треба,

1) Заключити пакт про те, що ніяких нападок і конкуренції між партіями проукраїнської народно-демократичної спрямованості не буде до вирішення завдання № 1. Письмовий, нотаріально завірений та опіблікований контракт і санкції за порушення (100 млн гривень, наприклад).

2) Юля може бути ким завгодно, але не лідером об'єднаної опозиції, яка б в неї не була харизма, амбіція, пассіонарність або мета здобути владу. Якщо в неї все це є, нехай не хвилюється в неї все буде. Не треба поспішати - треба працювати над своєю кармою і репутацією.

3) Лідера опозиції треба вибрати об'єктивно, незважаючи на амбіції лідерів карликових партій. Найкраще, коли це взагалі буде людина не скопрометована владою. Це важко, але що важливіше Україна, або мрія про булаву якогось хлопа чи дівахи? Критерієм вибору не може бути поточний рейтинг - тільки незалежний погляд на можливість певної особистості задовольнити собою більшість електорату: свободівців, помірних українців, лібералів, середній клас, інтелигенцію, всіх, кому небайдужа Україна, всіх, кому не подобаєтся урка, жителів сходу України, які не є бидло, або зкацаплені вщент. На бидло і комунофашистських маразматиків наш кандидат не розраховує. Енергійна, амбітна, освічена, інтелігентна з західною ментальністю людина, яка дійсно може.

4) На обраного лідера потрібно працювати всією об'єднаною опозицією. Не ділити слона до вирішення завдання № 1. Потім можна, але теж дружньо і не так жадібно, щоб не було того, що сталося після помаранчевої революції. Рейтинг зросте. В перший час навіть автоматично після проголошення лідером опозиції.

І головне - треба поставити за головну мету повалення урок - перемогу над корупцією (і її наслідком політичною проституцією). Я бачу це як єдине загальнонаціональне гасло, що може дійсно об'єднати. Інших гасел не треба, бо це і є те справжнє завдання № 2 яке покаже і доведе, що народно-демократична влада - це кращий проект і вибір ніж азіопейский совок.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.