ЄВРОпейська ганьба

10 жовтня 2011, 18:28
Власник сторінки
юрист, не брезгующий физикой
0
959

Це відкритий лист від всіх волонтерів приймаючого міста Києва ЄВРО 2012, наших тренерів та мій особисто...

Цей лист адресовано всім небайдужим людям, всім тим, хто вболіває за честь Києва, України, та хоче, щоб наша країна гідно провела ЧЄ з футболу ЄВРО 2012.

Я, Азовський Володимир Анатолійович, приєднуюся до цього листа, бо мені не все одно!

Отже, хто ми є?
Ми - волонтери 1 та 2 набору волонтерів приймаючого міста Києва ЄВРО 2012, тренери, викладачі англійської мови - одна дружня родина, яка сформувалася при підготовці Києва до цього футбольного свята.

Коли місто попросило допомогти в підготовці до ЄВРО 2012 ми всі радісно відгукнулися, але те, що сталося згодом не входить ні у які рамки та псує імідж нашого рідного міста та всієї країни.

Нас професійно навчали вирішувати конфлікти, організовувати себе та команду, управляти натовпом, проводити суспільну роботу, надавати першу медичну допомогу, та покращували рівень володіння іноземними мовами. Ми., волонтери, стали однією великою родиною разом з нашими висококласними тренерами та викладачами, яких міські чиновники просто "кинули"...


Волонтерам та тренерам Євро 2012 київська міська влада публічно пообіцяла:
  • Видати волонтерам "Робочі зошити" та інформаційні картки
  • Заключити з волонтерами договір про волонтерську діяльність
  • Тренерам та волонтерам роздати безкоштовні запрошення на відкриття НСК Олімпійський
  • Видати тренерам та викладачам іноземних мов обіцяну заробітну плату

Жодного пункту не виконано! Хоча Шановні Попов та Голубченко фотографувалися з нами, та виголошували пафосні промови та обіцянки.

 Договір з нами так і не заключили, обіцяні запрошення не видали...

Проте це не найстрашніше - ми волонтери і погодилися працювати "за ідею" на благо міста та країни, щоб гідно провести Чемпіонат Європи з футболу.

Найгірше те, що нашим тренерам, та викладачам іноземних мов так і не виплатили обіцяну заробітну плату за серпень та вересень!

Цим міська влада підірвала підготовку волонтерів приймаючого міста Києва Євро 2012. А це ГАНЬБА!

Тому від імені всіх, кому не байдуже ми наводимо наступне звернення:


Чого не роблять для Євро 2012.

У травні-червні 2011 року відбулись збір та навчання тренерів та координаторів у проект «Підготовка волонтерів приймаючого міста Києва до Євро 2012». На зборах було заявлено, що Національний педагогічний університет ім. М. Драгоманова, виграв грант на підготовку волонтерів. Протягом червня-липня 2011 року проводилось навчання тренерів, створювалась місячна програма за якою мали готуватись волонтери та було створено п’ять Опорних центрів, де мали готуватись волонтери. 1 серпня 2011 року були оформлені договора з тренерами та координаторами Опорних центрів і розпочато навчання волонтерів. Навчання проводилось протягом місяця кожного дня з понеділка по суботу включно. Протягом роботи проекту держава не виконувала свої зобов’язання ні перед персоналом, ні перед волонтерами проекту. На даний момент проект не функціонує, не проводиться підготовка волонтерів та є не зрозумілим майбутнє випускників та тих 300 волонтерів, які зареєструвались для навчання у жовтні місяці.

Позиція КМДА та Мерії міста замовчується та залишається не зрозумілою. Чи буде місто готувати волонтерів, чи просто проігнорує проект.

Ми вимагаємо прозорої позиції Мерії щодо проекту та подальшого навчання волонтерів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: футбол,Спорт,Голубченко,Попов,Київ,тренера,Украiна,Євро 2012,волонтери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.