Активістам не дали привітати Януковича із Хеловіном

31 жовтня 2011, 21:34
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
624
Активістам не дали привітати Януковича із Хеловіном

У понеділок, 31 жовтня, активісти ВГО «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції» зібралися біля Адміністрації Президента для того, аби привітати Віктора Януковича зі святом.

 Але двох учасників майже одразу затримала міліція.Члени «КУПРу» прийшли у смугастих костюмах зеків, а замість традиційних гарбузів зробили святкові атрибути із ананасів. Також розтягнули плакати «Ешь ананасы, рябчиков жуй, день твой последний приходит, буржуй», «Спасибо жителям Донбасса за…», та «Welcome to Hell» («Ласкаво просимо у пекло»).

Працівники правоохоронних органів зреагували миттєво: міліцейські газельки, які стояли напоготові неподалік, відразу під’їхали до активістів. Двох із них затовкли у машину прямо із ананасами у руках та відправили до відділку на вул. Московській. Інших попросили згорнути плакати та припинити акцію.

Зауважимо, що на святкуванні Хеловіну були присутні лише організатори, члени ВГО «КУПР» та кілька запрошених кореспондентів. Про проведення подібного заходу не анонсувалося заздалегідь. Проте, міліціянти, як тільки побачили організаторів, відразу порадили їм іти додому спати. На запитання, що трапилося, правоохоронці відповідали: «Ми знаємо, ви будете проводити акцію. Із екзотичними фруктами». Звідки у них з’явилася така інформація, повідомити учасникам зібрання відмовилися.

Затриманим, скоріше за все, інкримінують ст. 185, адміністративне правопорушення, за що «світить» 15 діб арешту, виправні роботи або накладення штрафу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.