З...ЛА ця ОПОЗИЦІЯ .

22 листопада 2011, 12:27
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
636

Дуже легко бути ситим та обігрітим та розмірковувати про майбутнє, якого немає.

Роздратування викликає позиція осіб, які називають себе опозицією.

Одні переносять центр опозиції в Донецьк, інші голосують за новий «старий» закон про вибори, мріючи про місця в парламенті, треті, не зовсім «чисті на руку»,  розмірковують із-за грат про інертність народу.

Панове ! Схаменіться - це завдяки вам, донецькі «професіонали» зґвалтували цей самий народ та довели його до голодних бунтів. Саме , цей народ змите все на своєму шляху, включаючи вас.

 Я не знаю , хто чи що може спасти цей народ - напевне лише він сам. Одне можу сказати , що так званні «опозиційні» сили всіх дістали та скомпрометували себе як політики та представники народних мас  .

Якщо у вас є честь та гідність то віддайте свої мандати донецьким «дворянам»- нехай бавляться та починайте все спочатку. Адже дуже легко бути ситим та обігрітим та розмірковувати про майбутнє, якого немає.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Луценко,опозиція,Тимошенко тюрьма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.