20-річчя Всеукраїнського референдуму та ананаси для Януковича

01 грудня 2011, 17:40
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
739

Мітинг на честь 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму, яким було затверджено проголошення Незалежності України, відбувся сьогодні на Майдані Незалежності.

Мітинг на честь 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму, яким було затверджено проголошення Незалежності України, відбувся сьогодні на Майдані Незалежності.

Під час проведення мітингу відбувся конфлікт активістів ВГО «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції» та представників «Радикальної партії» Олега Ляшка. Прибічники Ляшка були єдиними, хто прийшов на акцію із піднятими прапорами. Їх попросили опустити прапори, аби показати, що зустріч є аполітичною, її організатори не прив’язуються до будь-яких політичних сил. Люди опустили прапори, але почали голосно свистіти та галасувати «Ганьба!». Коли конфлікт розв’язався, із імпровізованої сцени виступали всі охочі. «Банду геть!» та «Януковичу – третій строк!» - такі гасла лунали на Майдані.

По закінченню мітингу активісти ВГО «КУПР» «озброїлися» вилами, і рушили до Адміністрації Президента. На вилах були наколоті ананаси. Це символічно назвали Резолюцією про права народу». Такий подарунок мітингувальники забажали вручити Гарантові. Проте, активістів одразу ж оточив «Беркут», їх тримали так до тих пір, доки вони не поклали свій дарунок на землю. До Адміністрації людей не пустили. Натомість, вийшов представник Президента, який відмовився передати символічну Резолюцію Вікторові Федоровичу.

Нагадаємо, що «КУПР» повідомляв про початок Всеукраїнської громадської кампанії «Влада – народу», метою якої є об’єднання народу проти чинної влади/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.