Демократія по-українськи: 20 років Референдуму та ...?

01 грудня 2011, 20:06
Власник сторінки
Політичний оглядач. Активіст громадських рухів.
0
627
Демократія по-українськи: 20 років Референдуму та ...?

Сьогодні, 1 грудня, рівно 20 років минає, як наша спільнота підтвердила Акт про проголошення незалежності України . Але нами й далі нами жорстоко користуються політикани!

Сьогоднішні події на Майдані нагадували радше конвульсії людей та певну апатію, аніж здорове бажання до чогось конструктивно домовитись. Окрім того, на фоні поганого звукозабезпечення та стягів Радикальної Партії Олега Ляшка(РПЛ) , запам*ятався найкраще виступ представника КУН Миколи Коханівського, який закликав прибрати ці прапори, а то  він " сам почне їх ламати". Як не дивно, та люди на хвилин так 15-20 сховали символіку "улюбленого лідера". Та й надалі не піднімали її. Крім того, група молодиків вирішила потоптати газету РПЛ на знак протесту того, що "до влади йдуть(даруйте за "дослівність") п*дараси!" .
Потім почали кричати "Ганьба!" на представників КУПРу(Коаліція Учасників Помаранчевої Революції), хоча саме сьогодні вони оголосили про початок національно - визвольної революції... Хоча деякі демагоги, що виступали біля мікрофонів, говорили про мирну та правову революцію...
М-так, з такою кількістю людей точно робляться революції! ( Загальна кількість людей була на початку мітингу - 50, наприкінці  - до 200-250).
Все ж, розчарувало те, що люди скандували гасла типу " Поверніть наші гроші!" та " Виплати чорнобильцям!". Людям треба тільки гроші, а національної чи загальносоціальної ідеї  - ані духом! Не зміна системи, а зміна лише обличь та грошових чеків...
Але також промайнула мені думка, що такі суб*єкти (як Ляшко та йому подібні демагоги ) будуть протягнені до парламенту на виборах -2012. При чому не як "тушкани", а як повноцінні "красені" - депутати.
Також мені здається, що за рейтингу 1,5%( саме таку кількість має РПЛ) вони отримають всі 5 , а то й більше восени 2012 . Нашій владі фальсифікацій не треба вчитись, адже вона сама кого завгодно зможе протянути до парламенту!

Все ж, пікетники вирішили, що будуть збиратись кожні три дні!
Але питання - який зиск від того? Що вони зроблять проти міліції та влади??
Просто мабуть подихають свіжим повітрям  - і не більше!
 
P.s. Залишається питання  - люди, коли ви прокинетесь? І нарешті свої мізки почнете забивати не Ляшками та  демагогами, а обмислом реальної ситуації та реальними діями?
Не все ж від них залежить! Владу то можна за гриву тримати!
Треба просто не боятись це робити!
Однак до революції всі готові - вдома на кухні, обговорюючи насуще...
Але ніяк не на вулицях та без грошей...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.