Невже вони хворі шизофренією ?

05 грудня 2011, 16:58
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
540

Висновок норвезьких психіатрів про неосудність Брейвіка нагадує радянську психіатрію.

В далекому 1961 році генерал Петро Григоренко засудив на партконференції в Москві високі оклади та пільги партноменклатури і  одразу був визнаний душевнохворим, позбавлений всіх звань та поміщений до психіатричної лікарні. Пізніше діагноз - параноідальна шизофренія, спростовували вітчизняні та закордонні психіатри, але кожний раз підтверджували московським інститутом ім. Сербського. Один з психіатрів , який насмілився спростувати офіційну психіатричну експертизу був Семен Глузман, який нині мешкає та працює в Києві, але тоді за таке нахабство отримав 10 років таборів за антирадянську діяльність.

Так тоді, психіатрія була засобом боротьби з  антагоністами радянської влади. Адже як обґрунтувати перед народом, що цілий генерал !, герой війн з японцями та німцями нахабно критикує радянський устрій. От і шизофренія згодилася - що з хворого візьмеш . До чого тут вбивця 77 чоловік Андерс Брейвік ?

Відповідь - повний провал норвезької системи безпеки. Суд має встановити по  хвилинам підготовку, організацію та виконання цього злочину, що потім викличе питання до правоохоронних органів – чому не від слідили , не запобігли, одним словом не захистили. Це може мати і політичні наслідки для цієї скандинавської країни.

Та і висновки експертів, що Брейвік живе в своєму світі, якому відповідають його думки та дії, а вбивства він вчиняє через любов до людей ! не є переконливими. Сотні мільйони людей в світі живуть у своєму світі, який відрізняється від так званого «західного». Невже вони хворі шизофренією ?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: теракт,Брейвик,Семен Глузман,Anders Behring Breivik
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.