Ліквідація прокуратури - справа честі !

07 грудня 2011, 07:54
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
1043
Ліквідація прокуратури - справа честі !

Її немає в Великобританії, США та Польщі .

В Україні вона наганяє жах на простих громадян. Лише вона може, без порушення кримінальної справи, примусово доставити вас до прокуратури. Лише вона може здійснити перевірку будь – де, будь-коли, без будь яких підстав. Лише її працівники отримують найбільші пенсії в Україні.

Якщо провести опит серед громадян України на предмет , чи підтримують вони діяльність Прокуратури  України, впевнений , абсолютна більшість відповість негативно. Органи прокуратури в Україні традиційно , ще з часів Вишинського стоїть в голові системи правоохоронних органів - міліції, Служби безпеки, митниці, податкових органів . Виконує вона там головну функцію - нагляд за виконанням законів. От і виходить , що розслідувала СБУ кримінальну справу «9 березня» - прокуратура  погодилася. Змінилася влада - прокуратура визнала цю кримінальну справу безпідставною. Засудили за вбивства, скоєнні Ткачем, шістнадцять невинних – прокуратура погодилася. Зараз прокурори розводять руками – помилилися !

Тобто за гроші громадян (платників податків) прокурори цих же громадян саджають довічно, а стрілки переводять на піднаглядну  міліцію чи СБУ. Просто прокурори застосовують у практиці аксіому: « Була б людина , а стаття знайдеться».

Тож саме час звільнити Україну від прокурорського «надзора». А вигоди від цього - економія сотні мільйонів бюджетних коштів, підвищення відповідальності працівників правоохоронних органів за незаконне притягнення до кримінальної відповідальності і нарешті ліквідація ще одного контролюючого органу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: прокуратура,генеральна прокуратура,справа 90-го березня,ткач
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.