Активісти громадських організацій показали, як вони хочуть в Європу

19 грудня 2011, 10:12
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
584
Активісти громадських організацій показали,  як вони хочуть в Європу

Акція протесту відбулася поблизу Банкової сьогодні, 19 грудня.

Активісти ВГО «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції», «Братство Св. Луки», «Порядок і Достаток», «Чорний комітет» та окремі представники інших об’єднань намагалися привітати учасників самміту «Україна – Євросоюз» та показати, як українці насправді хочуть в Європу.

Проте, до самої Адміністрації Президента активістам дійти не вдалося. На повороті до Банкової мітингувальників із прапорами України та «Євросоюзу» почали затримувати. Учасники мітингу вигукували гасла: «Вимкни Яника, Увімкни Європу!», «Ми в Європу, Яник – в жопу!». На місце приїхав «Беркут», який почав забирати людей. «Гопники в погонах!» - скандували до правоохоронців активісти.

15 осіб зараз знаходиться тільки у одній міліцейській машині. Не відомо, чи затримали ще когось. За попередніми даними стало відомо, що, можливо, є ще затримані, які знаходяться у райвідділку на вул. Московській. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.