Петро Мельник привітав дітей з Днем Святого Миколая

22 грудня 2011, 10:52
Власник сторінки
0
477
Петро Мельник привітав дітей з Днем Святого Миколая

З нагоди святкування Дня Св. Миколая у Києво-Святошинському районі відбулись урочисті заходи.

17 грудня у Боярці народний депутат України, ректор Національного університету державної податкової служби України Петро Мельник, міський голова Боярки Тарас Добрівський вітали не тільки малечу, а й боярчан з Новорічними святами та Днем Св. Миколая у міському будинку культури. «У новому році життя буде краще. Я певен, що в кожну домівку прийде добробут, достаток та родинний затишок. Але основне, щоб людина мала надію, не втрачала її. Якщо в людини є віра, то існує впевненість у завтрашній день, і життя буде змінюватись на краще», – сказав Петро Мельник, звертаючись до боярчан. Після завершення свята діти, які були присутні на ньому, отримали подарунки від Петра Мельника – солодощі та новорічні іграшки на ялинки. А представники громадських приймалень ректора університету, які діють не тільки у Боярці, а й у Києво-Святошинському районі, з Новорічними святами привітали малозабезпечені та багатодітні сім’ї.  

18 грудня Петро Мельник завітав з подарунками до дітей будинку-інтернату «Отчий дім», який вважається одним з найвідоміших у Києво-Святошинському районі, в якому проживають більше 60 дітей-сиріт. Петро Мельник подарував дітям сучасний телевізор та запросив дітей до навчального закладу, де буде проведена для них екскурсія. Після привітань та спілкування з дітьми почесні гості завітали до сільського клубу. Там більше 120 дітей отримали солодощі та ялинкові іграшки до Новорічних свят.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.