Нова „корова” сім'ї президента

23 грудня 2011, 11:33
Власник сторінки
Журналист, политолог
0
644
Нова „корова” сім ї президента

Нарешті все стає на свої місця. Теза про поширення всеохоплюючого впливу сім'ї Президента щодень – стає все не безпідставнішою.

Нарешті все стає на свої місця. Теза про поширення всеохоплюючого впливу сім'ї Президента щодень – стає все не безпідставнішою.

Сьогодні читачі одного із найрейтинговішого суспільно-політичного сайту „Українська правда” отримали унікальну можливість оцінити письменницьку майстерність Віктора Януковича-молодшого. Важливо не те, як написано – написано непогано. І навіть не те – якою мовою – дійсно, кому якою зручніше викладати свої думки – вже нехай.

Важливіша сама суть статті Віктора Януковича Джуніора – а саме теза про розвиток ІТ-ринку в Україні.

Ні для кого не секрет, що ІТ-ринок – один із небагатьох найприбутковіших бізнесів в наш час на планеті. Українська земля відома своїми талановитими ІТшниками та програмістами, вони конкурентні і користуються попитом на ринку праці в усьому світі.

Однак у всіх попередніх влад руки не доходили до регулювання цього ринку. І відомо: в основному ринок ІТ-послуг та програмування у нас знаходиться в „тіні”. А та жменя успішних вітчизняних проектів, які намагалися працювати „по-білому” із приходом до влади нового Президента та його команди зрозуміли, що часи змінилися. У цьому контексті як не згадати недавню історію із київською компанією GSC Game World (відомою у всьому світі своїми іграми-бестселлерами „Козаки” та „Сталкер”), яка оголосила про припинення свого існування через „певні труднощі”. Подейкують, що компанією зацікавилися певні силові структури близько 3 місяців тому, через що посилився тиск на головного директора Сергія Григоровича, який і оголосив про закриття компанії.

За словами, які наводить Віктор Янукович-молодший у своїй вищезгаданій статті „в целом, на украинском IT-рынке работает порядка 2,5 тысяч компаний и 150-200 тысяч людей. Это интеллектуальный запас прочности государства, который до последнего времени мы не собирали, а раздавали, экспортируя за границу лучшие украинские мозги”.

Тобто він вже все порахував.

І тепер зрозуміло, чим займеться Віктор-молодший у сімейній бізнес-імперії, яку "кришує" його татко. IT – нова „корова”, яку почнуть доїти вже зовсім скоро і яку очікує подальше „покращення”.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,IT-індустрія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.