Бред и нищета Азарова

23 грудня 2011, 20:41
Власник сторінки
феминистка
0
1054
Бред и нищета Азарова

С вещами на выход.

Прем`єр-міністр України Микола АЗАРОВ вважає, що матеріальні цінності не можуть бути основою національної ідеї України. «Якщо мірилом успіху людини є гроші, то ми ніколи ніякого патріотизму в країні не прищепимо і ніколи його не буде. Абсолютно так міркуватимуть: де більше заплатять, туди й поїду», - сказав М.АЗАРОВ під час зустрічі з представниками громадських організацій IT-галузі, коментуючи репліку одного з учасників про те, що багато молодих людей не хочуть працювати в Україні і прагнуть знайти роботу за кордоном.

Прем`єр наголосив, що це є фундаментальною проблемою. «20 років шукаємо національну ідею і не можемо її знайти. Хтось говорить: національна ідея – це створити благополучну ситу країну. Ну, може це колись для когось бути національною ідеєю? Ніколи і ніде», - переконаний М.АЗАРОВ.

___________________________________

Это твоя роковая ошибка, Азаров. Это твоя собственноручная подпись в том, что ты НИ-ЧЕ-ГО не знаешь и знать не хочешь про украинский народ. Тебе прямо говорят, что нужно делать. Но ты настолько далек от реальности, что отрицаешь ее. 

Собирай вещи. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.