Кернес "дбає" про добробут та зручність харків'ян....

11 січня 2012, 18:08
Власник сторінки
0
532

Безлад як він є....

На початку літа минулого року на перехресті вулиць Плеханівська та Морозова відкрили нову будівлю держпідприємства "Харківенергозбут".Це підприємство за день обслуговує сотні споживачів.Звісно,будуючи на тому місці таке підприємство,проектанти та і самі керманичи міста знали,що наплив людей (клієнтів) буде масовим.

Я не буду сперечатися щодо самої будівлі,так вона гарна,по крайній мірі на фоні розграбованого,прогнившого і майже мертваго заводу ім.Малишева.Але навколишня інфраструктура такого підприємства має бути.

А є ось так:

Люди приїздять,але автівку поставити нікуди.Ставлять або на тротуар або залишають прямо на дорозі,створюючи затори на дорозі.

Де мав би бути газон,там суцільне місиво багнюки

Чесно кажучи я думав що керівники міста якось посприяють вирішенню цієї проблеми надалі.Всьго-на-всьго потрібна стоянка для авто.І місце поряд є,метрів 50 від "Харківенергозбут".Але я так думав,а шановний Кернес ту ділянку віддав під забудову приватній фірмі.Пізніше там з'явиться офісна будівля однієї будівельної компанії.

Між іншим такий безлад знаходиться всьго в кілометрі від стадіону "Металіст".Євро ж на носі,пане Кернес! Ви ж так до нього готуєтесь!!!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Харьков
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.