У Києві “Лукашенка” порубали сокирою

24 січня 2012, 13:50
Власник сторінки
журналіст
0
632

Сьогодні, 24 січня, біля стін Білоруського посольства в місті Києві активістами ВГО КУПР та Чорного Комітету була проведена акція “Страта відмороженого бацьки”.

Нагадуємо, що 19-го грудня в Білорусі невідомими було викрадено і піддано знущанням громадянок України. Про це було повідомлено в правоохоронні органи Білорусі. Також на тілі потерпілих було зафіксовано тілесні ушкодження. Однак, не зважаючи на виявлені факти злочину, МВС Білорусі відмовило в порушенні кримінальної справи.
Активісти зліпили сніжного Олександра Лукашенка. Голову прикрасили носом-картоплею, вусами та волоссям. На тулуб прикріпили клеймо “адмарожаны бацька”.
Під кінець заходу сніжного батьку було обстрижено, облито зеленкою та розрубано сокирою. “Цими діями ми оголосили президента Білорусі персоною нон-грата в Україні. Якщо держава не займається захистом своїх громадян, то вони займуться цим самі”, - сказала активістка Чорного Комітету Марина Васильєва.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,Беларусь,Лукашенко,акция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.