Алкоголь - зброя геноциду

26 січня 2012, 13:20
Власник сторінки
0
998
Алкоголь - зброя геноциду

Деякі вчені вважають, що після 100 грам горілки назавжди відмирають не менше 8 тисяч активно працюючих клітин, головним чином статевих клітин та клітин головного мозку.

З давніх-давен нас привчили, що будь-яке свято, велика подія нашого життя чи люба наша радість повинна супроводжуватись чаркою – питтям спиртних напоїв. На справді, так бути не повинно! Нас старанно та дружно обманювали на протязі багатьох років. Найбільше досягли успіху в цьому кіношники. Неможливо згадати жодного фільму, в якому б актори не курили і не вживали спиртні напої з явним задоволенням. Вживання алкоголю фактично нав‘язується владою усім верствам населення, починаючи від військових і закінчуючи дітьми. Така масована пропаганда, разом з цинічним замовчуванням шкоди, що наноситься алкоголем здоров‘ю людини, не могла не дати результатів. Сьогодні алкоголь п‘ють мільярди людей. І багато, багато мільйонів від нього ж гинуть. Можновладці намагаються не афішувати статистику гибелі людей від алкоголю, але нам з вами втрачати нічого. Нам потрібно знати правду!

Алкоголь (етиловий спирт) – завжди різко негативно впливає на організм людини, а особливо на його захисне біополе. Принцип дії алкоголю дуже простий і відомий вже не одну сотню років. Простота виробництва та низька собівартість роблять алкоголь основною Зброєю Масового Ураження (ЗМУ) населення Землі. Специфіку дії алкоголю на «тонкі» тіла людини, тобто на її Душу, вперше описав академік Лєвашов Н.В. в книзі «Последнее обращение к человечеству»:

 «…Алкоголь, а точніше етиловий спирт, який міститься в ньому, має потужну негативну енергетику. Ефірна структура етилового спирту дуже активна і сильно впливає на ефірне тіло людини. Ось одна з причин, за якої людина в стані оп‘яніння стає значно слабшою тверезої людини. Алкогольні напої мають одну особливість, яка і є причиною психологічної привабливості алкоголю. В них містяться ще й найпростіші сахариди: глюкоза та фруктоза, які дуже швидко всмоктуються в кров і дають сплеск позитивної енергії. Етиловий спирт, по своїй дії на організм, інерційний. Його негативна структура починає діяти через декілька годин, коли організм, його печінка, вже не в стані нейтралізувати етиловий спирт… Залишок між тією кількістю етилового спирту, який людина випила і тим, що організм не може розщепити, починає негативно впливати на ефірне тіло людини. Разом з тим, ефірне тіло людини насичується негативною для нього енергією, що призводить до порушення балансу фундаменту сутності. І, як наслідок, різко зменшується щільність захисного пси-поля людини. Дуже часто ранком, після вживання алкоголю, людина відчуває себе розбитою, змученою, у неї паморочиться в голові, нудить, виникають блювотні поклики… Психологічно людина, яка знаходиться в такому стані, згадує, що коли вона вживала алкоголь, то почувала себе дуже добре. І природною реакцією є те, що вона приймає чергову дозу спиртного… Все повторюється знову. І якщо це продовжується активно і тягнеться довгий час (для різних людей – різні періоди часу), то людина доводить себе до гострого алкогольного сп‘яніння. При цьому, захисна оболонка людини стає все слабшою й слабшою, навколо неї збираються астральні вампіри, в очікуванні чудового бенкету… Організм алкоголіка починає швидко руйнуватись та старіти…»

В організмі людини немає жодного органу, котрий би не руйнувався алкоголем. Та найбільш помітні зміни наступають в головному мозку. Саме там ця отрута має здатність накопичуватись. Після вживання будь-якого алкогольного напою спирт, який в ньому міститься всмоктується в кров, з кровотоком розноситься по всьому тілу. В тому числі, потрапляє до мозку і в людини починається процес інтенсивного руйнування нейронів головного мозку.

Механізм руйнування дуже простий. В 1961 році троє американських вчених-фізиків Найслі, Маскауі та Пеннінгтон розглядали у виготовлений ними довгофокусний мікроскоп людське око. Через зіницю вони сфокусувались на найдрібніших судинах сітчатки ока, збоку підсвітили і, вперше в історії науки, вдалось зазирнути всередину судини людини та побачити як по судинах тече кров. Що ж побачили фізики?

Вони побачили стінки судини, лейкоцити (білі кров‘яні тільця) та еритроцити (червоні кров‘яні тільця, які переносять кисень від легень до тканин, а вуглекислий газ – в зворотному напрямку). По судинам бігла кров, все знімали на плівку. В один з днів фізики посадили до мікроскопу чергового клієнта, глянули йому в око і жахнулись. У людини по судинах гуляли тромби: згустки, склейки еритроцитів. При цьому, в деяких склейках вони нараховували по 5, 10, 40, 400… до 1000 штук еритроцитів. Вони їх образно назвали «виноградні грона». Фізики перелякались, а людина сидить та ніби нічого. У другого, третього – нормально, а у четвертого – знову тромби. Почали з‘ясовувати і з‘ясували – ці двоє напередодні вживали алкоголь. Фізики тут же поставили новий експеримент. Тверезій людині, у якої в судинах було все нормально, дали випити кухоль пива. Через 15 хвилин в крові людини, що була тверезою, з‘явились алкогольні склейки еритроцитів.

Фізики вирішили, що вони зробили велике наукове  відкриття – прямо довели, що алкоголь звертає кров (є тромбоутворюючим засобом) в судинах людини, а не тільки в пробірці, як було відомо з досліду… Про всяк випадок, фізики звернулись до медичної енциклопедії і з подивом виявили, що медицина вже 300 років діагностує алкоголь, як наркотичну, нейротропну та протоплазматичну отруту, тобто отруту, яка впливає на нервову систему та всі органи людини, отруту, яка руйнує їх структуру на клітинному та молекулярному рівнях.

Що ж відбувається, коли алкоголь (який завжди містить спирт) потрапляє через шлунок і кишечник в кров?

У звичайному стані зовнішня поверхня еритроцитів вкрита тонким шаром змазки, яка при терті об стінки судин електризується. Кожен із еритроцитів несе в собі однополярний заряд, а тому вони мають властивість відштовхуватись один від одного.  Рідина, що містить спирт, видаляє цей шар змазки, разом з яким зникає і електричний заряд. В результаті, еритроцити, замість того, щоб відштовхуватись, починають злипатись один з одним, утворюючи більш великі по розмірам кульки. Кількість таких «кульок» та їх розмір збільшується по мірі зростання вмісту алкоголю в крові. Такі кульки називаються «тромбами» і приносять нам великі біди.


 

Діаметр дрібних кровоносних судин (капілярів) в деяких частинах тіла (мозок, сітчатка ока) інколи настільки малий, що еритроцити буквально «протискаються» по ним по одному, нерідко розтягуючи при цьому стінки судин. Найменший діаметр капіляра в 50 раз тонший людської волосини і рівний 8 мікронам (0,008мм). Найменший діаметр еритроцита рівний 7 мікронам (0,007мм). Звідси зрозуміло, що утворення, яке складається з декількох еритроцитів, не спроможне рухатись по капілярам.

Рухаючись по артеріям, що гілкуються, а потім по артеріолам все меншого діаметру, кулька еритроцитів, що злиплись, досягає, вкінці-кінців, артеріоли, яка має діаметр менший за діаметр згустку, та перекриває її, повністю припиняючи в ній кровотік, а разом з ним – кровопостачання окремих груп клітин практично всіх органів людини. Згустки мають неправильну форму і містять в середньому 200-500 еритроцитів, середній їх розмір рівний 60 мікронам. Зустрічаються окремі згустки, які містять тисячі еритроцитів. Зрозуміло, що тромби таких розмірів перекривають доволі великі артеріоли.

Внаслідок того, що кисень припиняє поступати до клітин головного мозку, починається гіпоксія, тобто киснева недостатність. Саме гіпоксія і сприймається людиною, як, нібито, не загрожуючий  стан сп‘яніння. Насправді, це призводить до поступового «оніміння», а потім і відмирання частин головного мозку. Все це суб‘єктивно сприймається людиною, яка вжила алкоголь, як «свобода» від зовнішнього світу, яка схожа з «ейфорією» в‘язня, що звільнився з в‘язниці, після довгого там перебування. В дійсності, частина головного мозку штучно відключається від сприйняття «неприємної» інформації ззовні. Саме гіпоксія є імітатором свободи, відчуття якої виникає в психіці людей, що вживають алкоголь, під його дією. Саме за цим відчуттям свободи і тягнуться всі, хто вживає алкоголь. Але ж відчуття свободи – це не свобода, а небезпечна ілюзія, того хто вживає алкоголь. Вирішивши себе таким чином «звільнити» від оточуючих та від проблем, п’яний продовжує знаходитись в оточенні людей та обставин, перестаючи контролювати свої слова та вчинки.

Важливе зауваження: «сон», який настає внаслідок сильного оп‘яніння, це не сон у звичному фізичному сенсі. Це саме втрата свідомості внаслідок нейрохімічних порушень, які були спричинені алкогольною гіпоксією мозку – алкогольна кома. Іншими словами, під час кисневого голодування організм в стані пильнування не може отримувати достатній об‘єм кисню, а тому організм, щоб не перервався процес життєдіяльності, відключає все, що можна. Цей «сон» (зниження швидкості обміну речовин) є захисною реакцією організму при пониженому постачанні киснем.

Для великих кровоносних судин (в руках, в ногах) склейка еритроцитів на початкових стадіях вживання алкоголю не є особливою небезпекою.  Хіба що, у людей, які довгі роки вживали алкоголь, з‘являється характерний колір обличчя, а особливо носа. Пояснюється це дуже просто. У людини в носі дуже багато маленьких кровоносних судин, які гілкуються. Коли до місця гілкування судини підходить склейка еритроцитів (тромб), то вона її закупорює, судинка роздувається (з‘являється аневризма), лопається та відмирає, внаслідок чого з часом ніс набуває синьо-фіолетового кольору, тому що судина вже не працює.


В головному мозку, як і в інших органах нашого тіла, відбувається теж саме. Наш мозок складається, приблизно, з 15 мільярдів нервових клітин (нейронів). Кожну нервову клітинку (на малюнку нейрон позначений трикутником з крапкою) живить кров‘ю свій мікрокапіляр. Цей мікрокапіляр настільки маленький, що для нормального живлення даного нейрона еритроцити можуть протискатись тільки в один ряд. Та коли до основного капіляра підходить алкогольна склейка, то вона його закупорює. Проходить декілька хвилин і черговий нейрон людини остаточно і назавжди гине. Після кожної, так званої, «випивки в міру» у людини в голові з‘являється кладовище загиблих нервових клітин – нейронів.

Підступність алкоголю підсилюється ще й тим, що організм молодої людини володіє значним, приблизно 10-кратним запасом капілярів. Тобто, в кожний момент часу функціонує лишень близько 10% всіх капілярів. Тому алкогольні порушення кровоносної системи та їх наслідки проявляються в молодості не так явно, як в більш пізні роки.

Однак, з часом «запас» капілярів поступово вичерпується, а наслідки отруєння алкоголем стають все більш відчутними. За сучасного рівня вживання алкоголю, «середній» в цьому відношенні чоловік «зненацька» зіштовхується з найрізноманітнішими недугами у віці близько 30 років. Найчастіше це хвороби шлунку, печінки, серцево-судинної системи, неврози, розлади в статевій сфері. Втім, хвороби можуть бути неочікуваними: адже дія алкоголю універсальна.

Алкоголь вражає всі органи і системи людського організму.

Деякі вчені вважають, що після 100 грам горілки назавжди відмирають не менше 8 тисяч активно працюючих клітин, головним чином статевих клітин та клітин головного мозку.

Незворотна загибель нейронів в результаті тромбозу та мікроінсультів в корі головного мозку призводить до втрати частини інформації та порушень короткострокової пам‘яті (в першу чергу гинуть клітини головного мозку, які відповідають за пам‘ять, саме тому ті, що «дещо перебрали» наступного ранку нічого не пам‘ятають). При цьому, ускладнюються процеси переробки поточної інформації, які ведуть до закріплення найбільш суттєвої її частини в нейронних структурах, що забезпечують довгострокову пам‘ять. Коли ж лікарі розтинають алкоголіків, які загинули від алкогольних отруєнь,  то вони дивуються не тому, як зруйновано мозок, а тому, як з таким мозком людина продовжувала жити!

Таким чином, алкоголь – це якби невидима, але дуже небезпечна зброя, спрямована на те, щоб відібрати у людини розум. А якщо спивається цілий народ (а зараз п‘ють практично всі народи нашої планети і особливо руський), то це означає – залишити  без розуму весь народ та перетворити людей з розумних, творчих, мислячих, націлених вперед, просто в двоноге робоче стадо. В приведеній таблиці для довідки показані результати спільного приймання (змішування) алкоголю з деякими, досить поширеними і масово вживаними, ліками.

Алкоголь + аспірин

Язва шлунку

Алкоголь + кофеїн, ефедрин,теофедрин, колдрекс, колдакт

Гіпертонічний криз

Алкоголь + сечогінні, гіпотензивні

Різке пониження артеріального тиску

Алкоголь + парацетамол, панадол, ефералган

Токсичне враження печінки

Алкоголь + цукропонижуючі препарати, інсулін

Різке падіння рівня цукру в крові, кома

Алкоголь + нейролептики, знеболюючі, протизапальні

Інтоксикація

Алкоголь + снодійне, транквілізатори

Інтоксикація, мозкова кома

Алкоголь + антибіотики, сульфаніламіди

Непереносимість ліків, відсутність лікувального ефекту

Алкоголь + нітрогліцерин, антигістамінні препарати

Підсилення больового синдрому та прояви алергії

Деградація нації

Вживання алкоголю відображається на нащадках і призводить до деградації нації, до деградації раси. Останні досліди виявили, що шкідливі наслідки вживання алкоголю батьком відображаються більше на дочках, аніж на синах. Таким чином, зло алкоголізму чоловіків більше відображається в наступних поколіннях на жінках, аніж на чоловіках. Ось чому жінкам необхідно знати, що алкоголізм загрожує їм в першу чергу, а через них – їх майбутній сім‘ї та суспільству. Алкоголізм переноситься нею тяжче і дає більш трагічні наслідки. І якщо 40 років назад жіночий алкоголізм по відношенню до чоловічого складав соті долі відсотка, то сьогодні він по деяким країнам досягає чоловічого, тобто виріс в багато разів.

Тяжко допустити, що освічені люди не знають усієї правди щодо вина.

Алкоголь призводить до розладу здоров‘я мільйонів людей, збільшує смертність при цілому ряді захворювань, є причиною багатьох фізичних та психічних хвороб, дезорганізує виробництво, руйнує сім‘ї, різко збільшує злочинність і в значній степені підточує моральні підвалини будь-якого суспільства, народу, країни.

Однак, найбільшим злом є те, що він веде до прогресуючого  виродження генофонду нації і людства в цілому, внаслідок появи високого проценту розумово неповноцінних дітей.

Дарвін, враховуючи всі тяжкі наслідки вживання алкоголю, а особливо приймаючи до уваги його пагубну дію на потомство, був змушений голосно заявити, що «звичка до алкоголю є більшим злом для людства, ніж війна, голод і чума разом взяті».

«Твереза Україна»

 Кидати вживати алкоголь найкраще одразу ж після того, як дізнаєтесь достатньо інформації для прийняття цього рішення. Головне – потрібно постійно пам‘ятати, що кожна нова крапля алкоголю вбиває наступні тисячі клітин вашого організму. Кожна нова банка пива, ковток коньяку чи віскі (іноземного самогону) стрімко наближає час хвороб, деградації та небуття. Якщо ви не знали цієї інформації, то знайте і кидайте пити просто зараз! Насправді: не варто власноруч нищити свій організм та шкандибати в могилу. Краще спробувати прожити довге та цікаве життя, як Людина Розумна, а не коротке й п‘яне, як «шлунок на ніжках»…

 Руський Громадський Рух «Возрождение. Золотой век»

http://levashov.ws/                     http://rodvzv.ru/               

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: медицина,здоровье,наука,мир,другое
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.