Закон інерції Віктора Януковича

30 січня 2012, 10:54
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
606

За відсутності протидії сили , рух тіла є рівномірним, прямолінійним, не обмеженим у часі і просторі – закон інерції .


Для того щоб зрозуміти Віктора Федоровича в Давосі, коли він казав про  механізм інертності треба поглибитись в перший закон Ньютона, який вивчають в восьмому класі середньої школи.

Інертність -  називають властивість тіла чинити опір зміні свого поточного стану.

Чим більша маса тіла відліку, тим менше його прискорення . Зважаючи на те, який стан займає тіло Віктора Федоровича відносно інерціальної системи відліку під назвою «Україна», то прискорення в його русі немає жодного, а от інертності більш ніж достатньо.

Адже головним завданням діючої в Україні влади « опір зміні свого поточного стану», що в свою чергу забезпечить рівномірний, прямолінійний рух тіла Віктора Федоровича  не обмежений у часі і просторі.

Але не треба забувати Віктору Януковичу, що найбільшу масу  тіла має тіло Сонця, а не  тіло Гаранта, а тому закон інерції є хибним - необмеженість у часі і просторі рівномірного прямолінійного руху виявляється неможливою.

Натомість такий рух можливий в одному єдиному випадку - руху тіла по колу.

От і розповідає Віктор Федорович Янукович західноєвропейським політикам «байки» про інертність його влади в Україні та про рух по колу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Давос,виктор федорович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.