Права та обов’язки

11 лютого 2012, 11:56
Власник сторінки
инженер
0
401

закони та інститути виконання прав та обов'язків

Дивлюся я на спроби ПР та президента поставити податки під контроль (податковий кодекс), зробити усі гілки влади підконтрольними та ловлю себе на думці - все, що вони роблять, спрямоване на т.з. гарантовану доставку громадянських обов’язків. Таким чином, з двох прав, гарантованих Конституцією, Європейською хартією прав та свобод людини та ін. діючими на Україні законами, права кожної людини мати рівні права та права держави накладати обов’язки на людину, ми маємо гарантовану доставку обов’язків, але не маємо гарантованої рівної для усіх доставки прав.
Вважаю, що у Конституцію має бути доданий запис про гарантовану доставку як прав, так і обов’язків.  Рівних для кожного громадянина. Тобто, не має бути такої льготи, яку треба отримувати на підставі купи довідок, відвідань органів державного управління. Цілісність знань про стан людини (фінансовий стан, заслуги перед Батьківщиною та ін.) - має бути обов’язком держави, усі права мають доставлятися безумовно - жодна людина у державі не повинна отримати більше, ніж інша з такими самими правами. Жодне право не має бути залежним від інспектора.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.