Трьом затриманим за презервативи дали по 15 діб арешту

24 лютого 2012, 17:05
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
523

По 15 діб арешту присудили трьом затриманим активістам, які сьогодні роздавали презервативи «Партія Кондомів» на Майдані Незалежності.

Про це телефоном повідомила активістка Ярослава. Вона, Богдан Тицький («Чорний комітет»), а також лідер ВГО «КУПР» Сергій Мельниченко сидітимуть 15 діб за те, що навіть не встигли розпочати акцію «Країну заполонила «Партія Кондомів».

Варто зазначити, що Сергій Мельниченко – інвалід ІІ групи. Закон забороняє застосовувати до інвалідів адміністративний арешт і затримання. На запитання затриманого щодо цього суддя відповів, що ознайомлений із такими умовами. Проте, рішення все одно винесено. Про що це свідчить? Тільки про вказівку «зверху».

Нагадаємо, що сьогодні активісти ВГО «КУПР» та ГІ «Чорний комітет» планували проведення у центрі столиці акції, приуроченої до других «роковин» правління Віктора Януковича. Вони підготували партію колекційних презервативів із зображенням президента України, які хотіли роздавати людям. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.