Чи любить Янукович собак ?

28 лютого 2012, 14:28
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
626
Чи любить Янукович собак ?

Судова влада демонструє свою повну заангажованість від діючої влади в Україні, яка любить ...

«Чим більше я пізнаю людей, тим більше я люблю собак »- сказав Шикльгрубер та відправив сотні тисяч невинних людей до газових камер та крематоріїв . Тоді такого європейці  не могли навіть  уявити. Але Аушвіц - це страшна історія, яка починалася з фарсу під назвою «пивний путч» .

4 роки тюрми Юрію Луценку та 7 років Юлії Тимошенко так схожі на фарс.

Лише сурові вироки людей в мантіях , які сміють називати себе суддями та ухвалюють свої рішення іменем України, нагадують  дійсність.

Судова система України перетворилася в обслуговуючу організацію Банкової або точніше Межигір’я, яка чинить беззаконня іменем України .

Демонструючи боротьбу з хабарництвом  в судах, влада насправді здійснює приховану люстрацію, розставляючи на суддівські посади довірених, лояльних до влади осіб, готових виконати будь-яку забаганку влади. Так з’являються Кірєєви та Вовки.

Натомість, бентежить інша думка, а чи не криється за цим сатанинський план партії влади , напередодні виборів депутатів по всій Україні, одночасно «нейтралізувати» опозиційних та нелояльних до влади кандидатів, розчищаючи шлях до політичного олімпу провладним кандидатам.

Тож слідком за Тимошенко та Луценко за грати неодмінно попадуть тисячі невинних, незгодних з владою . Тож фарс позаду, попереду …


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Луценко,Янукович,Тимошенко.Харьков.Качановская колония,Киреев Родион
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.