Відсотковий успіх - 2012.

09 березня 2012, 20:35
Власник сторінки
Політичний оглядач. Активіст громадських рухів.
0
541
Відсотковий успіх - 2012.

Парламентські вибори ще далеко, але вже відчуваються нотки аранжування з боку політичних партій, які почали контраверсійний наступ на електорат. Отже, Партія Регіонів.

Для того, аби оцінити шанси провладної партії на парламентських виборах 2012, слід брати до уваги три показники:
1. Соціологічний, який показуватиме об*єктивний рівень підтримки
2. Виконання передвиборчих обіцянок
3. Переспектива та подальші дії
Власне, варто почати з соцілогічного показника таким чином , що команда ПР мала електоральні показники під час виборів 2006 та 2007 років та 2010 років в 32, 05 %, 34, 37% та 30,5% відповідно. Як бачимо, в основному показник тримався вище 30, при тому, що найвищий рейтингом підтримки був показник у 48, 95% як результат голосування за виборчої кампанії  у Президенти України - 2010. Тепер же показники соціологічних опитувань є невтішними. Рейтинг в лютому 2011 року складав 39, 08, рейтинг в лютому 2012 року  - 13, 91%, при тому що до виборів залишається трохи більше 6 місяців. Ясна справа, що зміна такого рейтингу виходить з другого пункту - виконання передвиборчих обіцянок, якими годували нас.
Ось далеко неповний список найбільш "жирних" обіцянок із кампанії Віктора Януковича в 2010 році:


«Підвищення рівня зайнятості населення, зростання заробітної плати, забезпечення цінової та валютно-курсової стабільності.»

• «Забезпечу приорітетність стимулювання підприємств малого і середнього бізнесу шляхом надання доступу до кредитних ресурсів.»

• «Зменшення податкового навантаження. Доб′юся прийняття нового Податкового кодексу.»

«Розвиток соціальної інфраструктури сільської місцевості, газифікацію, будівництво автошляхів, медичних і освітніх закладів.»

«Я і моя команда наповнимо реальним змістом прголошений у Конституції України Фундаментальний принцип визнання людини найвищою соціальною цінністю.»

«Забезпечу формування державного «антикризового» продовольчого та медичного кошиків, захищених від цінових коливань (хліб, овочі, олія, молочні продукти, цукор, круп′яні вироби).»

• «Гарантую з 2011 року при народженні першої дитини українська родина отримає 25 тис. грн., другої – 50 тис. грн, третьої та кожної наступної дитини – по 100 тис. грн. Моя мета п′ятдесят мільйонів громадян України вже у 2020 році.» ( від себе додам : Зараз кількість українців біля 46 млн. Торік в Україні народилися майже 514 тис. дітей, а померли 755 тис. громадян. І це був кращий рік за десятиліття. За умови збереження такої тенденції до 2020 року українців буде близько 44 млн.)

• «Збільшення кількості бюджетних місць у державних вищих навчальних закладах до 75%.»

• «Забезпечення громадян доступним житлом. Іпотечне кредитування з фіксовано ставкою не більше 7% на рік. За 10 років буде збудовано 1 млн. квартир для молоді, працівників бюджетної сфери, малозабезпечених сімей, людей з обмеженними фізичними можливостями.»

• «Встановлення мінімальних розмірів пенсій, які забезпечуватимуть базові потреби кожної людини: житло, їжа, лікування.»

• «Викореню ганебну практику поборів з хворих за отримання медичних послуг. Інститут сімейного лікаря стане основою сучасної системи медичної допомоги. Гарантую якісну безкоштовну екстрену медичну допомогу»

• «Розширення повноважень місцевих рад, децентралізація влади.»

• «Надання російській мові статусу другої державної.» ( І ось тут починається цікава тенденція – «Закон про мови» у спільній роботі Колісниченка і компанії !»

• «Гарантую перехід на контрактну армію з 2011 року.»

• «Взаємовигідні відносини з Російською Федерацією, країнами СНД, партнерство зі США, ЄС, країнами «великої двадцятки».»

• «Реформування системи правосуддя.»( Процеси над Тимошенко та Луценком  - тому доказ!)

• «Продовжу рішучу боротьбу з корупцією та тіньовою економічною діяльністю»

І так ясно, що список радше утопічний, аніж здатний бути реформаторським.

А що далі влада робитиме - мабуть , використання адміністративного ресурсу, політичних репресій( відома ситуація з сільським головою Бубликом чи недопуском Сидіра Кізіна на дообрання в Житомирську облраду) і фальсифікації, бо без них ніяк!

Ну що ж....Як написано на банері, так і в реальності  народ говорить: "Янукович - Партія - ПДРС!" (детальніше за посиланням:  http://www.youtube.com/watch?v=xsrPldoW1Q0).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.