Петро Мельник: «Місто Боярка має стати містом обласного підпорядкування»

15 березня 2012, 18:35
Власник сторінки
0
507
Петро Мельник: «Місто Боярка має стати містом обласного підпорядкування»

24 лютого боярчани, які проживають у старій частині міста, мали можливість поспілкуватись з народним депутатом України Петром Мельником

24 лютого боярчани, які проживають у старій частині міста, мали можливість  поспілкуватись з народним депутатом України Петром Мельником та обговорити нагальні питання з парламентарем. Зустріч проходила у місцевому Будинку культури за участю міського голови Боярки Тараса Добрівського, депутатського корпусу Боярської міської ради та Києво-Святошинської районної ради.

Свій виступ Петро Володимирович розпочав з окреслення законодавчої роботи, якою займається як заступник голови Комітету з питань бюджету ВРУ. «Одним із важливих напрямів моєї роботи є питання законотворчої діяльності, які спрямовані на вирішення проблем бюджетно-податкової політики держави, проблемних питань діяльності місцевого самоврядування та фінансування окремих соціальних програм», – розпочав народний депутат свій звіт.  За його ініціативою у 2011 році були прийняті поправки до головного закону країни – Бюджетного кодексу, які були направлені на підвищення фінансування окремих програм у Києво-Святошинському районі, міста Ірпінь та Київської області. «За моєю ініціативою майже за рік була реалізована державна програма щодо закупівлі медичного обладнання на суму 85 млн 152 тис грн для медичних закладів Києво-Святошинського району, Ірпінського регіону та міста Буча. За активної участі районної влади медичне обладнання було встановлено у медичних закладах, а Боярка, де розташована районна лікарня, отримала найсучасніше медичне обладнання», – підкреслив парламентар.     «У цьому році з Державного бюджету планується виділити 5–6 млн грн на вирішення проблем щодо постачання води та на реконструкцію очисних споруд у місті», – проінформував Петро Мельник.

Закінчилась зустріч народного депутата з боярчанами плідним діалогом, де обговорювались нагальні та актуальні питання – добудова школи № 1, яка має працювати не у дві зміни, а в одну, закінчення реконструкції каналізації у старій частині Боярки, реконструкція переїзду, що сполучає дві частини міста.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Петро Мельник,боярка,політика,добрівський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.