Білогородці зустрілись з народним депутатом України Петром Мельником

16 березня 2012, 13:00
Власник сторінки
0
487
Білогородці зустрілись з народним депутатом України Петром Мельником

28 лютого відбулась зустріч народного депутата України Петра Мельника з громадою села Білогородка

У вівторок, 28 лютого, відбулась зустріч народного депутата України Петра Мельника з громадою села Білогородка, у якій брали участь сільський голова Микола Абрамчук, заступник голови Києво-Святошинської райдержадміністрації Анатолій Іскоростенський

«Я радий, що можу вам доповісти, що я, як народний депутат, роблю для нашого краю, для нашого Києво-Святошинського району, для села Білогородка», - розпочав свій звіт перед громадою Петро Володимирович.

За його словами, законотворча діяльність парламентаря спрямована на вирішення проблем бюджетно-податкової політики, проблемних питань діяльності місцевого самоврядування, фінансування окремих соціальних програм.  «З моєї ініціативи майже за рік була реалізована державна програма, згідно з якою цілеспрямовано було закуплено медичне обладнання для установ Києво-Святошинського району, Ірпінського регіону та міста Буча на суму 85 млн 152 тис грн. Сільська лікарня отримала нову стоматологічну установку у рамках цієї програми», - додав він. 

Після виступу громада Білогородки звернулась до народного депутата з актуальними питаннями – мешканці села не можуть отримати державні акти на право власності на земельні ділянки. Петро Мельник пообіцяв розібратись у цьому питанні, і найближчим часом депутатський запит народного депутата буде направлено до Державного агентства земельних ресурсів Києво-Святошинського району Київської області.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Петро Мельник,києво-святошинський район,село білогородка,Микола Абрамчук,Анатолій Іскоростенський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.