Привітання з 8 березня від Петра Мельника

16 березня 2012, 13:19
Власник сторінки
0
509
Привітання з 8 березня від Петра Мельника

До Міжнародного жіночого дня жінки приймали щирі вітання від чоловіків

До Міжнародного жіночого дня жінки приймали щирі вітання від чоловіків. Напередодні свята чарівні жінки Києво-Святошинського району та Ірпінського регіону приймали вітання від народного депутата України, ректора Національного університету державної податкової служби України Петра Мельника.

Районне святкування відбулось у актовій залі Київського міжнародного університету за участі очільника Києво-Святошинської райдержадміністрації Олександра Зайця, народного депутата України Петра Мельника, голови районної організації Партії регіонів Миколи Шкаврона. Близько 500 жінок району зібрались у святковій залі приймали щирі вітання від почесних гостей та отримали почесні грамоти. У той же день, напередодні свята. У міському будинку культури зібрав у своїх стінах близько 300 жінок, яких привітали Петро Мельник, Ірпінський міський голова Володимир Скаржиський, депутат Київської обласної ради Ігор Борзило. «Ви – охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаєте з покоління в покоління традиції культури та вселяєте віру в те, що світ стане кращим» – сказав Петро Мельник у вітальному слові жінкам.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Петро Мельник,києво-святошинський район,8 березня 2012,олександр заєць,микола шкаврон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.