II Щорічний фестиваль дитячої творчості «Моя мама найкраща»

16 березня 2012, 13:28
Власник сторінки
0
605
II Щорічний фестиваль дитячої творчості «Моя мама найкраща»

З 1 по 7 березня дошкільнята дитячих садочків Ірпінського регіону та Києво-Святошинського району приймали привітання та подарунки від Петра Мельника

З 1 по 7 березня дошкільнята дитячих садочків Ірпінського регіону та Києво-Святошинського району приймали привітання та подарунки від народного депутата України Петра Мельника, який започаткував Щорічний фестиваль дитячої творчості «Моя мама найкраща». Майже 4000 дітей, які навчаються у садочках, взяли участь у II Щорічному фестивалі, який проходив з 10 по 29 лютого. Між собою діти змагались у найкращому художньому та творчому висвітленні образу мами.   

«Діти – наше майбутнє, про яке потрібно піклуватись, починаючи з малечку. Тому я вирішив започаткувати дитячий фестиваль. Я намагаюсь стимулювати діточок до доброго діла, і  нагороджувати їх за це. Наші діти мають розвиватись, йти вперед, тому цей фестиваль для них», - сказав Петро Мельник, виступаючи перед переможцями-дошкільнятами та їх батьками.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: фестиваль,культура,Петро Мельник,діти,творчість,Ірпінь,києво-святошинський район,дитсадок,фестиваль дитячої творчості,моя мама найкраща
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.