Інкубатор Навальних?

27 березня 2012, 07:43
Власник сторінки
Журналист, политолог
0
561
Інкубатор Навальних?

Питання до пана Порошенка: навіщо йти у владу, на одну з найвищих чиновницьких посад – міністра – і при цьому заявляти, що „я ніколи не стану бюрократом”?

Питання до пана Порошенка: навіщо йти у владу, на одну з найвищих чиновницьких посад – міністра – і при цьому заявляти, що „я ніколи не стану бюрократом”? Як можна не стати тим, ким за означенням стати повинен?

Особисто для мене є різниця між поняттями „чиновник” та „бюрократ”. Однак для мене ще є і розмежування в поняттях „влада” – „бізнес”, або „демократія” – „олігархія”.

Однак Петро Олексійович явно лукавить. Не може він – на тлі хижацьких настроїв та затьмарення розуму решти плутократів – не розуміти або не знати усіх тонкощів політичної гри.

Відверто – рішення Порошенка стало для мене чимось на кшталт чергового – ще глибшого - занурення у пітьму. А нинішні його заклики щодо українських Навальних – вимушено сприймаю як знущання над громадськими діячами та журналістами, які б, можливо, і могли б стати першими пролісками прояву „інакшості” української політики.

Цікаво, чи свідомо говорив Порошенко про громадський контроль та прозорість, про українських Навальних. Або він щиро так вважає – і тоді дуже помиляється щодо своєї нової стратегії, або – просто вдало використовував всі ці роки ситуацію на свою користь.

Можливо, ситуація змушує, проте людина із такими статками, впливовістю серед політиків та представників великого бізнесу – і всередині країні, і за кордоном – не може не знати, у що вона інтегрується. Більш того, впевнений, при бажанні могла б цього і не робити!

І ще одне: Петре Олексійовичу, якщо вже так потрібен контроль нових українських Навальних над державними закупівлями, чому б не пролобіювати на дану посаду таку людину. Чому б не запропонувати в своєму окрузі на Вінниччині балотуватися такому новому, незаплямованому, патріотичному українському Навальному?

Або Ви маєте якийсь метод ноу-хау по вирощуванню Навальних, або може десь інкубатор маєте?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Порошенко,Навальный
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.