Опа-на!"Вєроятноє" стає "очєвідним"?

28 березня 2012, 15:41
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
491

Аналізуючи московське аналітичне середовище завжди дивувався – чому за навності супераналітиків Кремль завжди послуговується швидше політологічними фріками, аніж реальними мізками?

Зараз в Криму проходить зборисько імперських фріків, і куди тільки дивиться авторитарний режим? і куди тільки дивиться недремна "Свобода"? і куди тільки дивиться патріотичний КОД? і на цьому збориську як завжди проголошують неприємні для української влади лозунги і узагальнення. Часом ці узагальнен і справді висвітлюють стан українських речей досить відсторонено, що дозволяє й самим українцям щцінити себе і свою країну дещо в іншому світлі аніж потопаючи в своїх загумінкових диспутах. Ось що, наприклад, оповів про стан українського політичного поля та про українську перспективу знаний "українолюб" Міхаїл Лєонтьєв:

"Виктор Янукович – это часть "оранжевого" проекта по недопущению воссоединения Украины и России.

Об этом заявил российский политический обозреватель Михаил Леонтьев на курсах журналистского мастерства, организованных Институтом стран СНГ в Ялте.

По словам Леонтьева, в реинтеграции Украины и России крайне не заинтересованы США, о чем говорил Збигнев Бжезинский.



"Я согласен с Бжезинским, что Россия с Украиной всегда держава, а без Украины – нет. Это кусок единого исторического пространства, физически оторванный. Вся история борьбы России со своими врагами – это вопрос отторжения Украины. Это один народ, который заставили играть друг против друга. Вопрос судьбы России – это вопрос Украины", – сказал эксперт.

"Проект Украина" не имеет субъектности. Это инструмент. Сколько бы эти самые нацики не были бы якобы украинскими националистами, они работают инструментом. Вспомните плакаты о вступлении в дивизию СС "Галичина" и НАТО", – подчеркнул Леонтьев.

По его мнению, именно влиянием Запада объясняется позиция Виктора Януковича, игнорирующего приглашения Москвы вступать в Таможенный союз.

"Он, конечно, жлоб, но он не идиот. Он был приличным премьером, хотя мне дико не симпатичен. Считаю, что разницы между Януковичем и Ющенко нет. А потому что он – часть оранжевого проекта. Он никогда бы не стал во главе Украины, если бы ему не позволили. Украина – оранжевый проект. Есть разные фазы. Есть фаза Ющенко, агрессивной смены идентичности. Но смысл оранжевого проекта не обязательно в том, чтобы открыто наезжать на Россию, а в том, чтобы исключить вопрос из легального политического поля вопрос реинтеграции и воссоединения с Россией. И Янукович обслуживает эту идею лучше, чем Ющенко", – сказал Леонтьев.

© 2012, "Новый Регион – Крым"

NR2.ru: http://www.nr2.ru/crimea/379965.html

Цікаво, якби я приперся в "златоглавую" і переконував росіян в тому, що вони ніякі не росіяни, а здичавілі українці, чи довго б мене витримали?

А ще особливо мене тішить турбота росіян про русинів как єдінокровних братьєв, але чому ж тоді єдінокровниє туплять при тому, коли говориш до них українською – както нє єдінокровно получається! Хотів би я бачити, як би єдінокровний закарпатець говорив своєю говіркою з вєлікоросом (якщо вєлікорос це не тільки той у кого є "вєлік"!) яка б глибина взаємопаніманія у нього проявилася б? Маленько б крумплі з парадичками та пікницею відчув би на зубах?

А-а, ледь не забув – ще два роки тому той же Лєонтьєв вважав Віктора Ющенка найбільшим злом для Росії, а Віктора Януковича – найбільшим добром!

Добро-бобром! Пийте самі свій кремлівський бром!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.