В.Янукович знається на салі краще ніж Ющенко на антикваріаті!

01 квітня 2012, 08:17
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
464

Нещодавно стала відома справжні пристрасть президента Віктора Януковича,адже кожен з президентів має як відомо своє гобі

Нещодавно стала відома справжні пристрасть президента Віктора Януковича,адже кожен з президентів має як відомо своє гобі Так Леонід Кравчук збирає марки, Леонід Кучма іграшкові ракети, Віктор Ющенко втрачає спокій при слові антикваріат. Нещодавно медіа повідомили й про те, що приводить у неспокій душу Віктора Януковича: 


„КИЇВ. 31 березня. УНН. Президент України не просто  розповів росіянам, як вибирати сало, але й пояснив, з чим його треба їсти. Про це Віктор Янукович розповів під час інтерв’ю одному із російських телеканалів, передає УНН.

“Раніше дуже любив бувати на ринках і вибирати сало, декількох сортів” – сказав В.Янукович,і скориставшись нагодою, розповів російському кореспонденту усі тонкощі вибору сала: “У сала повинна бути чиста шкірка, бо без неї не зрозумієш смаку, шкірка повинна бути м’якою, добре вичищеною і звичайно із запахом соломи”.

Також він Президент розповів з чим український продукт треба вживати: “З цибулькою, часничком і по чарочці з памороззю”.

Інтерв’ю одному із російських телеканалів, в якому Президент України говорив і про роботу, і про власне життя, він давав у рамках  робочого візиту до Москви, який тривав з 19 по 20 березня.”

Правда агенство повідомляє не всю правду – а давня українська звичка їхати в гості з традиційним українським подарунком зіграла злий жарт. Адже щоб освіжити стосунки з російськими лідерами Віктор Янукович прихопив до Первопристольної трилітрову банку власноруч засоленого сала, білого як  білий колір російського триколора з червоною проростю як червоний колір все того ж російського знамена.І декілька пляшок ДУСівської „Житомирської на бруньках”. Російські лідери так часто повторяли „сало-сало-сало!” під „Житомирську”, що до газового питання вже фізично приступити були не в стані.

Сьогодні команда президента вже вкотре влаштувала для  Віктора Януковича своєрідний закритий сальний кастинг,адже охорона наполягла аби Віктор Федорович у стилі Віктора Андрійовича все ж не вештався по базарах. Відомо, що для антикваріатів Ющенко як знахідка для шпига, кожного виходу останнього на антикварний ярмарок спритники умудряються „впарити” під виглядом артефакта всілякий „новороб”, застарений з допомогою всілякої хімії. Зовсім інакше поводиться із салом Віктор Янукович – він здатен фактично на око визначити   чи годували кабанця преміксами, чи тільки якісним зерном, тому газди, що взяли участь у сальному „кастингу” попрацювали на совість. І в кожного з півтора десятка учасників Віктор Федорович  придбав  по досить смачному  шматкові  біло-смугастого для засолу. Більш ніж за ринковими розцінками, так що газди залишилися задоволені.

Із середовища на Банковій, близького до служби протоколу, повідомляють, що служба зараз проробляє можливість запропонувати у якості сакрального подарунку лідерам зарубіжних країн, що відвідують Україну з офіційними візитами вручати трилітрову банку сала особистого засолу Віктора Януковича.  Ну і відповідно джентельменський набір із „Житомирської на бруньках”та „Української з перцем”.

Після закупів Віктор Янукович, у супроводі міністра культури Кулиняка, радника Ганни Герман та нечисельного прес-пулу, відбув на катері на середину Дніпра відкривати в честь дня народження великого українця Миколи Гоголя  скульптуру з дивною назвою  „Жидкая птица”, як повідомило одне з інформагенств. Очевидно мається на увазі „редкая птица до средины Днепра”, і швидше за все тут трапився парадокс компютерного перекладу, коли знаменита  фраза    Миколи Гоголя „редкая птица” спочатку переклалася як „рідка птаха”  українською, а вже потім  знову  російською вже як „жидкая птица”.

Під питанням лишається чи вийде сьогодні сюжет про відкриття скульптури , бо у виступі президента до відкриття скульптури райтери вжили більш літературний переклад „нечастий птах”, але озвучуючи цю фразу Віктор Федорович вже за своєю традицією „обмовок” назва не інакше як „  нещасний птах”.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.