Нема алібі - немає свободи.

06 квітня 2012, 08:19
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
487

«Є алібі? Тоді слідство піде далі»,- заявив прокурор Пшонка , незважаючи на презумпцію невинності в Україні .


Влада в Україні все далі скочується в прірву правового нігілізму та невігластва. Що робити рядовому громадянину, якщо  Генеральний прокурор вимагає алібі від Тимошенко, тобто докази які б виключали кримінальне переслідування по кримінальній справі про навмисне вбивство Євгенія Щербаня.

Такий прокурорський підхід радикально змінює правовий порядок в Україні , закріплений в статті 62 Конституції України : «Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.»

Владу в Україні знову не безпідставно будуть звинувачувати у авторитаризмі, оскільки  «презумпція вини» діяла як при Сталіні так і в Третьому Рейху.

Тож може недарма Президент Янукович оголосив про створення кадрового резерву «Нова еліта нації» такий собі «Hitlerjugend».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович,Пшонка,Щербань
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.