Янукович и дизайн интеръеров: ихЪ нравы

06 квітня 2012, 16:24
Власник сторінки
Борец против русофобии
0
1355
Янукович и дизайн интеръеров: ихЪ нравы

о прекрасном


Посмотрел фотки нового домика Петуховича с УП.
Вот они, например:















И да, одна люстра стоит, как средняя зарплата Украинца за 23 года работы, так что не примину сказать спасибо жителям Донбасса.

А теперь внимание, вопрос: как вы относитесь к ультрапомпезному стилю наших влажноможцив (или можновладцив) ?

Гугланув "modern room design", я нашел намного (имхо) красивее, чем вот это помпезное говно, в которое страшно зайти, причем стоит же явно делевше. Например:






Я вот не понимаю, кем чувствует себя человек, живя в таком месте, как Янукович ? Это он что, из школьного курса только картинки каких-то замков королевских запомнил, или что это вообще ?

...
и да,


Тобто ціна лише однієї (!) з трьох люстр на одному, далеко не головному об'єкті в "Межигір'ї" еквівалентна ціні квартири в Києві!

Якщо такі гроші було вкладено в палац на воді, яким Янукович користується нерегулярно, то навіть складно уявити розмір видатків на "Хонку" та інші атрибути солодкого життя президента.

До речі, люстри цієї фірми Mariner висять і в межигірському кабінеті Януковича, який у лютому 2012 року за гроші бюджету орендували у фірми "Танталіт", що є номінальним власником усього в "Межигір'ї".

Цей дебаркадер також оформлено на фірму "Танталіт". Її директором є довірена особа родини Януковича Павло Литовченко, який уникає відповіді на запити "Української правди".

При цьому Литовченко володіє лише 0,03% компанії "Танталіт", а решта 99,97% належить підставним фірмам з Австрії та Ліхтенштейну.

І насамкінець, до відома українських платників податків.

Останнім часом влада оголосила про намір ввести податок на предмети розкошів. Так от, цей межигірський "палац на воді", де лише одна люстра коштує 100 тисяч доларів, оформлений на юридичну особу. Тому він не підпадатиме під дію нового закону.

(с) УП

бонус:







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.