Дідька лисого тобі дам …

26 квітня 2012, 07:47
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
545
Дідька лисого тобі дам …

Чого тільки не придумують судді аби отримати ...


Вчора я став свідком події , яка не тільки мене вразила, а й обурила своєю нахабністю . Суди в усьому цивілізованому світі призванні вирішувати цивільні, господарські та навіть кримінальні конфлікти між членами суспільства та мають сприяти мирному (позасудовому) вирішенню цих конфліктів . Тож саме для мирного розв’язання спорів і існує інститут мирових угод, які можуть бути укладенні між сторонами процесу до винесення судового рішення компетентним судом. Саме така мирова угода є найбільш справедливим та виваженим вирішенням спору між сторонами конфлікту та як правило виконується завжди своєчасно..

Натомість суддя  Господарського суду міста Києва пан Валентин Палій так не вважає та не переймаючись мотивацією свого рішення, може просто відмовити сторонам в затвердженні мирової угоди.

 Це саме той «синуля» судді Вищого Господарського Суду України та екс- члена Вищої Ради Юстиції Валентини Палій , який «нагострив лижі» на посаду судді того ж таки Вищого Господарського Суду України. Можливо це просто такий собі « сімейний бізнес ».   

Тож чим керується суддя ?..  Адже закон такого права йому не дає.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: господарський суд,хабар,суддя Палий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.