Справу Демішкана розгляне Вищий Суд

14 травня 2012, 18:14
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
498

Вищий Спеціалізований Суд України призначив розгляд справи про вбивство Василя Кривозуба на 31 травня 2012 року


Касаційну скаргу на вирок Баришівського районного  суду Київської області від 23 листопада 2011 року подав Заступник Прокурора Київської області  Бабенко В. з підстав занадто м’якого покарання за вчинення вбивства «афганця» Василя Кривозуба.

Нагадаю, що вироком Баришівського суду Сергія Демішкана засуджено до п’яти років позбавлення волі (умовно) з звільненням від покарання з іспитовим строком на три роки, Олександра Курдіна засуджено до семи років позбавлення волі, а Сергія Левченка засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Прокурор вважає, що судом в неповній мірі враховано  характер і ступінь тяжкості вчинених злочинів, а саме те , що мотивом їх скоєння було бажання засуджених збагатитися за рахунок потерпілого та те , що злочин скоєно в стані алкогольного сп’яніння .

Отже прокурор просить суд скасувати вирок та направити справу на новий розгляд.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: криминал,демишкан,кривозуб
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.