Вирок Сергію Демішкану скасовано

31 травня 2012, 12:11
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
539
Вирок Сергію Демішкану скасовано

Сьогодні Вищий Спеціалізований суд з розгляду цивільних та кримінальних справ скасував вирок Баришівського районного суду Київської області у справі про вбивство Василя Кривозуба.

Нагадаю, що вироком Баришівського суду від 23 листопада 2011 року Сергія Демішкана засуджено до п’яти років позбавлення волі (умовно) з звільненням від покарання з іспитовим строком на три роки, Олександра Курдіна засуджено до семи років позбавлення волі, а Сергія Левченка засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Вищий Спеціалізований суд встановив, що судом першої інстанції в неповній мірі враховано характер і ступінь тяжкості вчинених злочинів, а саме те , що мотивом їх скоєння було бажання засуджених збагатитися за рахунок потерпілого та те , що злочин скоєно в стані алкогольного сп’яніння .

Подробиці по ТСН на каналі "1+1" : http://tsn.ua/video/video-novini/noviy-povorot-spravi-demishkana.html?page=1&items=50152&type=0

 Також тут - http://www.tvi.ua/ua/watch/author/?prog=90&video=6639

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: мажоры,демишкан,вбивство,кривозуб
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.