Дніпропетровський «міцний горішок»

01 червня 2012, 13:45
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
468
Дніпропетровський «міцний горішок»

За вироком суду, ідею розбагатіти за допомогою терактів засуджений за минулорічний терористичний акт в Макіївці Дмитро Онуфрак запозичив із фільму "Міцний горішок".

Натомість сам  Дмитро так не вважає та в судовому засіданні, яке до речі пройшло на думку захисту, за сценарієм Служби Безпеки України, повністю заперечував свою вину та стверджував, що в міліції його катували, погрожували зґвалтувати вагітну дружину, вбити матір, шприцом занести йому ВІЛ-інфекцію.  За твердженням Онуфрака , він зізнався лише в пограбуванні таксиста, що вчинив в день вибухів в Макіївці. Так же вчинив студент Антон Волошин, якого засудили до восьми років позбавлення років.

Тож розслідування цієї резонансної справи було лише справою техніки «м’ясників» з МВС , СБУ та прокурорського «даху».

Мета  терористичних актів в Дніпропетровську дуже нагадує макіївські  – « або вибухи, або чотири з поливною мільйона доларів  ».  Невідомим залишається той, кому адресується вимога та й використання тротилу є «символічним». Тож ймовірним є те , що ті яких затримали за словами Президента , за підозрою у вчинені терактів у Дніпропетровську є лише кілька «нещасних», які опинилися в непотрібному місці та в непотрібний час та погодилися «співпрацювати з слідством».

Споглядаючи на вибухи в Москві та Волгодонську в вересні 1999 року, до яких ймовірно причетні спецслужби Росії, в наслідок яких загинули безневинні люди виникає питання, а чи не використовується досвід північного сусіда для стабілізації політичної ситуації в Україні ?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: теракт,макиевка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.