Хто бачив українців у владі?

05 червня 2012, 15:02
Власник сторінки
Журналист
0
604

Третя хвиля агресивної русіфікації.

Подивилася сьогодні новини що до "мовних подій" під ВР - цікавенне за "об`єктивністю" відео :)) Особливо у провладних каналів на зразок ТРК "Україна", який із псячою вірністю показав "овочеву бабусю", що тремтіла за "русским языком"... І пояснювала вона це так: "за часів СРСР мене все життя змушували розмовляти російською, то чого я тепер маю вчити українську?!" ... Тут, як то кажуть, коментарі зайві :)))  Найдебільніший аргумент за прийняття россійської.

Хоча, справжній аргумент давно на поверхні - всі його бачать, але в голос про нього кажуть чомусь не всі - нас знов ганебно русіфікують. Вже втретє! Спершу Россійська імеперія, потім комуністи, аж ось і свої почали... Втім, які ж вони "свої"...? Вони приблуди... вони тут, як в приймах - скажімо, Азаров... Сивий "легінь"... Костурбате чудовисько, що ні російської мови не знає, та й ніякої іншої. Звідки він такий? З Росії...Народився в Калузі, вчився в Москві... Тепер ось українцям робить "покращення".

Чи голова СБУ... Теж росіянин - народився в Московській області, вчився у Москві... Ну, яка в цього типа може бути любов і віданність Україні?!

Чи той же Сергій Ківалов - народився в Тирасполі, вчився в Свердловську там і працював до 1989 року. А в 2009 році Ківалов з якогось дива був нагороджений президентом Росії :)) Як гадаєте, кого він має любити, кому бути вірним? Ось і фото-факт цієї знаменної події з життя Серьожі.

 

Якщо придивитися уважніше, то Україна майже колонія - нею керують прийди та намісники. І звичайно, всі їх вподобання українофобні за суттю. Сумно, що в нас нема такого закону, як приміром у США, чи у Франції, де вищі керівні посади держави не може посісти той, хто народився поза межами країни. Тому маємо колоніальну територію, а не свою Державу.

Не знаю, чим на разі все це скінчиться, але тішуся з того, що в Україні, ще багато УКРАЇНЦІВ - справжніх, щирих, свідомих. Я з ними, бо нема навіть крихти поваги до того бандитьского кодла, що вважає себе владою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.