Ми не різні частини єдиного народу - ми різні раси.

05 червня 2012, 18:51
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
553
Ми не різні частини єдиного народу - ми різні раси.

Українські нігери...


Сьогодні мав ділову вечеру з дамою з нашого американського офісу. Розмова зайшла про політику, зокрема українську. Американці досить обізнані з подіями. Пані не могла второпати як так сталося, що урку взагалі вибрали президентом. Довелося пояснювати про даунбасян, "російськомовне населення",  і таке інше. 

"Ah... ukrainian niggers", сказала вона.

І дійсно, українські ніггери. Їх навезли як рабів звідкілясь щоб працювати на копальнях та "відбудові народного господарства", вони не хочуть нічому вчитися, не хочуть робити нічого складнішого за просту фізичну працю, не вміють займатися підприємництвом, хочуть дармової їжі та пільг, вважають себе скривдженими... Просто вони вводять нас в оману кольором своєї шкіри.

Ще не так давно, коли чорношкірі американці з"являлися у районі, вони перетягували до себе своїх співвітчизників і чистий добропорядний район з часом ставав гетто. Совки з Донбасу захоплюють наші міста (зокрема моє рідне місто Київ) і місто руками попових та Ко перетворюється на гетто.

Ми дуже толерантні до них, прислуховуємося, відчуваємо провину перед ними, переходимо на їхню мову, щоб вони нас зрозуміли, захищаємо їхні права, будуємо їм школи, намагаємося навчити хоча б розмовляти одною з нами мовою, навіть дозволяємо їм вибрати президента такого, як вони хочуть...

Тільки в американців пройшли століття перш ніж дві раси навчилися жити поруч, перш ніж колишні раби навчилися чогось корисного та досягли рівня розвитку своїх сусідів. Тому співіснування в американському народі двох рас є нормальним, природним, органічним. Тому американці різних кольорів шкіри вже майже 50 років маєть рівні права і розумний освічений Обама є гідним президентом свого народу. 

Я не маю нічого проти афроамериканців, та взагалі людей з іншим кольором шкіри, і вважаю, що вони такі ж самі люди, як і ми, якщо поводяться по людськи, проте...

Наш народ ще не пройшов такого довгого і важкого шляху співіснування двох рас, але як цивілізовані люди ми, українці, ставимося до совків як до рівних собі. Але чи це дійсно так? 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.