Покращення життя для них та «Apocalypse Now» для нас.

08 червня 2012, 12:19
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
458
Покращення життя для них та «Apocalypse Now» для нас.

Партія Регіонів вдається до загрозливих для України дій , направлених на поділ країни за мовним критерієм та провокує соціальні «бунти».

Покращення життя «сьогодні» для всіх не наступило, а тому виграш на майбутніх парламентських виборах для партії влади стає проблематичним. Саме тому влада Януковича і Ко використовує «на свій страх та ризик» всі можливі засоби для дестабілізації життя в Україні.

5  червня 2012 року мав би стати для України днем «спалення рейхстагу», оскільки саме в цей день «регіональний» парламент  «розрубав» дві потужні соціальні проблемні вузли – мовний та пільговий : ухвалила скандальний мовний законопроект Ківалова - Колесніченка, який передбачає фактичне введення російської мови у життя низки регіонів, а вже ввечері ухвалила законопроект про гарантії виконання рішень судів, який передбачає скасування пільг для афганців та чорнобильців .

За останні двадцять років питання двомовності в Україні неодноразово намагалися експлуатувати різні політичні сили , при цьому не порушуючи балансу інтересів різних етнічних груп населення. Питання про звертання пільг афганцям та чорнобильцям  взагалі отримало потужний супротив ще 20 вересня 2011 року біля стін Верховної Ради.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Партия регионов,Кивалов,Колесниченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.