ОЛЄ-ОЛЄ-ОЛЄ- ОЛЄ-ОЛЄ-ОЛЄ!!!!!

12 червня 2012, 21:02
Власник сторінки
0
1003
ОЛЄ-ОЛЄ-ОЛЄ- ОЛЄ-ОЛЄ-ОЛЄ!!!!!

Роздуми блондинки про футбол.

Десь рік тому назад на блогах була досить розгорнута дискусія щодо намудряченого терміну і явища "національна ідея". Багато чого пропонували блогери, однак раніше зробить футбол національною ідеєю не пропонував ніхто. І ось нарешті ми дочекалися. А чого одразу сіпаєтеся? Що, Донбас пригадали? Правильно сіпаєтеся панове, правильно.. Експеримент з Донбасом нам чудово продемонстрував, як гасло "Хліба та видовищ!!!" легким рухом можна замінить на просте і чітке "Видовищ піплу!"... Я вже мовчу, що піпл сплачує видовища зі свого і державного карману, а прибутки йдуть самі знаєте куди.

І не те щоб я проти футболу.. Ні, навпаки, я - двома руками "ЗА!". Чоловіки не можуть без цього: "Усі разом зібраться, щоб перемогти!" Мамонтів забивать потреба відпала, а інстинкти залишилися.... Боротися з ними безглуздо... За це ми їх і любимо - за бажання доводити для нас і них самих, що вони  "Ого-го які! Самі кращі, самі найрозумніші, самі сміливі,  швидкі і розумні".  

Також я обома руками за футбол, тобто за дитячі спортивні школи та смайданчики (безкоштовні, бажано) для підлітків, щоб не вживали всяку отруту та росли сильними та здоровими. І я за футбол, який надає можливість запросити людей, які можливо стануть друзями. Ну, якщо навіть не друзями, то добрими гостями, які помилуються нашою країною, залишать тут кільканадціть мільйонів єврів та розкажуть про нас у себе вдома...

А проти ж чого ж виступає Чуда, спитає допитливи читач? Я проти того, щоб футбол був засобом фінансового та психологічного лохотрону. Про фінансову сторону нічого писать не буду. Ви уже не малята, самі знаєте багато чого про роботу наших прохюндаїв... 

А ось намагання донбаський досвід естраполювати на всю країну (голодні, безробітні, забиті, однак з футбольним м"ячем замість голови....) - це уже занадто. Тут рекламку побачила: "Вся Україна- одна команда!".. Цікава така рекламка, наводить на запитаннячка:
- Перепрошую,  а хто тренер? Ім"ячко назвіть, плізки! 
-А хто володар команди? 
-А хто прибутки отримає від роботи команди "Україна"?
 - І ще: " А гонорари гравцям очікуються, чи будемо грати за хліб та воду?"

Думаєте, що я даремно мучу воду? Ну-ну.. Пропоную поспостерігать за рекламним простором: м"ячі, м"ячі, м"ячі. На милі - м"ячі. На мобілах, машинах, трусах, велосипедах, дезодорантах - кругом одні м "ячі"....  Дітей в школі цим Євро забебали. Як раніше про Голодомор твори писали, так зараз про Євро. З першого по випускний клас, попали під роздачу навіть першокласники... І не просто так собі писали, ВВЕЛИ ШКІЛЬНОГО ПРЕДМЕТА "МИ -ХАЗЯЄВА ЄВРО!". Не математику-інформатику-мову-історію... Воно і зрозуміло, навіщо їм розумні холопи?

Фігня, скажете Ви, Чуда обкурилася і перебільшує.. Дудки. Той, хто займався коли-небудь духовними практиками або психологією-психотерапією - чудово знає, що психологічне і фізичне  здоров"я людини прямо пов"язане з образом  внутрішньої квітки.  Щоб і корінячко було міцним, і стебло, і сама квіточка... Я навіть не беруся наводити розгорнутий аналіз логотипу Євро-2012... Єдине що можу сказать - зірвана квітка довго не живе. І на цьому нас намагаються зомбувать? Нехай самі граються у такий вид спорту. 

Ну і на останок паруфот (як каже Піс) з Андрієвського Узвозу. 
Ви ж правду уже повірили, що руїну подолано? Ну і молодці... Фото без коментарів.




















































Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.