Знову гвалтувати?

14 червня 2012, 07:43
Власник сторінки
феминистка
0
950
Знову гвалтувати?

...аби корупцію подолати.

Дивіться, що знайшла: Пасхавер пропонує власний метод подолання матастазуючої корупції в Україні. Цікаво, що метод нібито революційний, а насправді традиційний - згвалтування, вже вкотре, українського народу.

І якось мені так сумно стало. Той Пасхавер - розумна та інтелигентна ж людина, а бачення має зеківські. Чому наведення порядку та встановлення влади закону має бути через приниження та примус?
Коротше кажучи, читайте самі, а потім поговоримо.

Ексклюзивний коментар УНН дав Президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер:

"Очевидно, що Київ є надзвичайно інвестиційно-привабливим. Інвестиції треба розділити на ті, що вкаладються у створення чогось нового та такі, за які просто купують старе. Адже вкладення передбачає і купівлю, і будівництво. Але абсолютно зрозуміло, що Київ – це центр, у який прагнуть всі. У таких країнах, як наша, де влада не досконала і закон не головне, дуже важливо бути ближчим до влади, саме тому у країнах, що розвиваються, столиці і є найбільш інвестиційно-привабливими.

Рівень інвестиційної привабливості підняти дуже просто і дуже складно одночасно. Адже для цього потрібно докорінно змінити культуру, яка зумовлена історією, тобто змінити треба всіх нас. В основі непривабливості України лежить багаторічні традиції неповаги до особистості та закону. Тому аби стати привабливими, нам треба змінити ці властивості у кожному громадянинові. І як правило на такі зміни потрібно багато часу.

Потрібен великий реформатор, який ґвалтуватиме народ і створить інше середовище. І ми можемо лише молитися на те, щоб така людина прийшла до влади. Адже до сих пір усі керівники країни, без винятку, приходили аби заробити грошей.  А ми потребуємо такого, який прийде за славою, наприклад. І він з'явиться лише тоді, коли його виокремить саме суспільство і варто зазначити, що наразі такий процес вже відбувається. Сьогодні мене навіть трохи дивує бурний розвиток певних контрольних структур та сайтів від громадськості, які контролюють політичні процеси. Це відбувається тому, що деформоване радянською владою покоління вже відходить.

Такі корупційні країни, як Сінгапур та Грузія, змінюються під впливом саме таких авторитарних лідерів, які відчувають у собі сили, не побоюсь цього слова, зґвалтувати народ і змінити культурне середовище. І методи мають абсолютно негуманними. М'яко зробити нічого не вдасться. Лідер має поводити себе достатньо жорстоко, аби змінювати інвестиційний клімат, подолати корупцію."

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.