Іще один путіноїд під ніком Сергеіч тре коменти

17 липня 2012, 09:02
Власник сторінки
Dolce far niente
0
760

які не вкладаються у його куций світогляд "вєлічія Росії".


Сергеіч за командою свого вождя Путіна знайшов собі нового героя. Медведчука


Починаєцця ця наша історія у 1954році, коли Вітя Медведчук народився в Красноярському краї. Він там народився через те що його не менш славний батько у свій час прославився своєю відданою службою німецьким окупантам - допомагав німцям вивозити молодь на примусові роботи в Німеччину.
Наш Вітя вирішив не порушувати сімейну традицію і пішов працювати на КГБ. В КГБ його звісно не взяли, там все-таки берегли чистоту крові. Тому наш Вітя почав з простої роботи сексотом, нею він і закінчив.
Люди з чистими руками і холодною головою спершу направили нашого Вітю за дипломом у Київський університет, на юридичний. Проте наш Вітя виявився трохи тупуватим і універ не потянува - його вигнали за неуспішність з 3 курсу. Але славні органи не дали Вітю в обіду - майже відразу Вітю поновили у вузі. Прямим розпорядженням МІНІСТРА вищої і середньої спеціальної освіти СРСР(!). 
Наступним кроком вони його зробили адвокатом, "захищати" українських дисидентів.
Виконуючи важливі доручення цієї славної організації наш Вітя допоміг засудити до тривалого ув'язнення двох українських поетів, Юрія Литвина і Василя Стуса. Ці поети були не дурні, і всіма силами пручались і відмовлялись від такого "адвоката" - але це їм не допомогло, їх тупо "примусили до адвоката Медведчука".
В тюрмі обох підзахисних Віті Медведчука вбили. Проте наш Вітя спить спокійно - він же не власними руками їх вбивав.
У 90і почався новий цікавий етап у житті нашого Віті - бИзнес. Наш Вітя як "великий юрИст" є не пальцем роблений, і тому він знайшов собі нове призвання - відкривати закордонні валютні рахунки, сприяти в реєстрації підприємств в офшорах і сприяти в набутті нерухомості за кордоном. Тобто якщо по-простому - допомагав виводити валюту з країни. Наш героїчний Вітя настільки прославився в цій царині що зміг прорватися у велику політику.

А в цей час, в одній східній країні, у владу призначили одного скромного підполковника КГБ. Відповідно цей підполковник на олімп потягнув за собою і усю кодлу гебістську. Ці дєятєлі логічно підняли усі архіви своїх сексотів. В цих архівах вони ніяк не могли пропустити такого відданого свого... нє, не співробітника, простого сексота, але теж класово близьку їм людину. Відтоді і почалася світла платонічна істинно чоловіча дружба між Вовою і Вітьою. Батько Віті вірно служив на благо Третього Рейху - і наш Вітя вірно служить на благо "Третього Риму" і "вєлікой Россії". Як говориться, батько-зрадник і син-зрадник... Ціла професійна династія получаєцця.

І тут наш Вова вирішив публічно продемонструвати всім як він любить нашого Вітю. Вова підняв усі свої числення маси дрібних шестьорок заради піару нашого Віті - піар це його улюблене хоббі!. Логічно шо серед цих путіноїдних мас опинився і один біженець з російського Мухосранська під підпільною кличкою Сергеіч-тіпа-сОболоні. І цей відомий Сергеіч вирішив відзначитись перед кураторами і в своєму піарному рвінні став терти коменти які виставляють у невигідному світлі любимого песика Путіна. 
За такий грубий наїзд да настане у нашого Сергеіча погана карма, і да буде він у наступному житті смердючим жаборогом!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.