Заберіть руки від TVI

21 липня 2012, 16:47
Власник сторінки
0
553

З моменту моєї останьої публікації ситуація не змінилася. Під Ощадбанком і далі черги і від влади немає ніякого толку. Але тепер вона вирішила закривати журналістів щоб ті не показували який бардак розвела Партія Районів в Україні

Як мені стало відомо то вчора в деяких містах було відключено від трансляції єдиний опозиційний канал TVI. Спочатку вони нагуджали на канал податково ( ще би пожарку і санітарну службу), і була би схема знищенні малих підприємств. А проти її гендиректора Миколи Княжицького відкрили кримінальну справу. Це ще пів біди, кожен як кажуть може помилитися. Людський фактор тяжка справа. Але вчора саме тоді коли журналісти мали знову розповісти людям правду про діяльність режиму. В містах масово канал відключили від трансляції. Щоб люди не дізналися правду.
В звязку з цим сьогодні лідери опозиційного молодіжного інтернет руху НОВА ЕЛІТА сьогодні засудили таку діяльність влади. В той час коли люди масово не можуть знайти роботу. Економіка рушиться і з кожним днем крах стає все неминутішим. Ви замість того щоб працювати далі працюєте проти власного народу. Тому ми вимагаємо повернути каналу TVI трансляцію. Почніть працювати. Пане Янукович ви людина яка усіх чує. Так почуйте нарешті власний народ. Не вмієте працювати ідіть геть. Дайте шанс молодим. Ваш час минув. Як би ви не старалися нас закрити, ви цього ніколи не зробите. Нас більше. Разом ми сила. Сьогодні ви закриваєте рот журналістам, завтра народ закриє його вам - ось такою є відповідь МР НОВА ЕЛІТА. 
Від себе можу сказати що як людина яка перейшла в опозиції відразу після інавгурації Того що всіх чує. Такої наглості від влади я ще не бачив. Але кожна протизакона дія влади проти народу, буде мною висвітлена. Також я і МР НОВА ЕЛІТА заявляю до долучення до акції Україна проти Януковича. Закриття TVI стала для нас останьою краплею. 
Також рішення приєднатися до акції скоро буде вирішувати рада Комітету народного порятунку України. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.