Танці-шманці на кістках

18 серпня 2012, 12:02
Власник сторінки
0
492
Танці-шманці на кістках

Гей-гей-го, гей-го, гей-го!!!!

Пиляли хреста, встановленого на память заморених голодом і замучених по Гулагам- журналісти туточки...
Встановлють хреста, спиляного під пильним оком акул пера. і знову ж журналісти...
Така вже у них робота відображати жизню такою, яка вона є: без прикркрас та ретуші (ха-хах-аха)

Була я на тій акції, враження гнітюче. 4-5 дядьків усміхаючись фотографуються на фоні ще не встановленого хреста....(Луценко, Бенюк, Бригинець і ще один невідомий мені кент в костюмних брюках та начищених туфлях)..




Громадян, які прийшли на толоку морально підтримать акцію- від сили душ 10. А ті, які на фоті, як з"ясувалося і не на акцію прийшли.. Вони мадаунів розглядають (ну тих, що за огорожею вистрибують) 


Решта - журналісти і журналістки різноманітних каналів.... Чимось вони мені гієн нагадують, як падальщики чесне слово.. ..

Розмовляла я з журналістами майже усіх присутніх каналів. "Чи були ви тут, коли хреста пиляли?"- "Нє, не були."  Або: "А ти хто така? Досвіданія!"" Або: "тим хто був тут та спокійно знімав морду начистить треба". Герої одним словом. Санітари країни...

А життя вирує, буяє усіма фарбами..
Нижче - фота з бараками майдаунів, які зі огорожею радісно танцюють та гейгокають...

Ось хреста і встановили, так і стоїть неосвячений, бо попа забули позвать на акцію.

Царство небесне усім невинно закатованим та заморених голодом. Прости їм, Господи, гріхи вільні та невільні та яви свою милість хоча б тепер. Амінь.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.